Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Mam sterilizator

Šifra: 669693 Redna cena: 59,90 €
Dostava: 5-7 delovnih dni
Zaloga po prodajalnah

Opis izdelka

Sterilizacija stekleničk in še posebej cucljev za stekleničke je izredno pomembna.Toplo mleko je idealno gojišče bakterij, in če stekleničke niso zares pomite in sterilizirane, lahko otrok hudo zboli. Priporočamo, da stekleničke za mleko sterilizirate do konca otrokovega prvega leta. Zgornja košara sterilizatorja Mam je namenjena sterilizaciji cucljev in ostalih pripomočkov. Prav tako lahko s to košaro pripomočke pomivate v pomivalnem stroju. Posebej prostorna notranjost ponuja prostor za 7 stekleničk s širokim vratom ali za 9 standardnih stekleničk.

BPA FREE - MAM dude, stekleničke in dodatki ne vsebujejo BPA (bisfenola A).

Podobni artikli

MAM

Mikrovalovni sterilizator

Šifra: 309380
29,99 €
CHICCO

Chicco sterilizator natural 2v1

Šifra: 7392000
44,90 €
Izdelka v spletni prodajalni trenutno ni na voljo.
MAM

Mam sterilizator

Šifra: 669693
59,90 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica