Polna mera veselja in navdušenja ob igri s trendi igračami

Najljubši junaki iz risank tudi v prodajalnah Pikapolonica.

Ali ste vedeli, da se otroci zelo radi poistovetijo z različnimi liki in figurami, ki nastopajo v risankah. Vživijo se v najrazličnejše vloge in si izmišljujejo nove zgodbe. Psihologinja Martina Peštaj izpostavlja, da "predšolski otroci se predvsem učijo s posnemanjem," zato je občasno gledanje risank prav tako sprejemljivo.

 

HIT - Tri mucke

HIT - Tri mucke

Kdo so Tri mucke? Čoko, Roli in njuna sestrica Lučka so male razigrane mucke, ki živijo v mestecu, v katerem se kot vsi otroci radi igrajo, jedo sladkarije in raziskujejo. So entuziastične in z neskončnim navdušenjem in energijo ne morejo biti niti za hip pri miru, saj z radovednostjo raziskujejo svet okoli sebe. Mali junaki gradijo skupne življenjske izkušnje, se učijo izražati svoje občutke in spodbujajo drug drugega. Mijav! Mijav!

Little Live Pets

HIT - Little Live Pets

Little Live Pets je novi hišni ljubljenček. Interaktivna – govoreča ptička premika svoja krila in se pogovarja s svojimi lastniki. Je zabavna in goji pravo prijateljstvo z otrokom. Spodbuja skrbnost do živali in njihovih potreb.

Spin Fighters

Najstniški HIT - Spin Fighter

Klemen, najstnik, ki želi uresničiti svoje in očetove sanje, se prijavi na Spin Fighters turnir, kjer spozna nove prijatelje. Med drugim pa se sooči še s skrivnostnim dr. Čuda, ki je ustanovitelj Spin Fighters – vrtavk. Podaj se v svet tekmovanj z vrtavkami, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Uživaj z junaki tudi ti in jim pomagaj razrešiti zaroto.

HIT - Na! Na! Na! Surprise

HIT - Na! Na! Na! Surprise

Dvojno presenečenje za male ljubiteljice modnih Na! Na! Na! Surprise punčk – vsaka drugačna in s svojim unikatnim stilom. Modne lutke presenečajo male dame, ki se rade urejajo po zadnji modnih trendih. Odvij in se pusti presenetiti.

Ostala ponudba HIT IGRAČ

Ostala ponudba HIT IGRAČ

Najljubši junaki iz risank tudi v prodajalnah Pikapolonica. Preverite še ostalo ponudbo TRENDI igrač v ponudbi.

Zapri