Ponovno z vami, prenovljena prodajalna Pikapolonica Ptuj

Prodajalna Pikapolonica PTUJ – osvežena in sodobnega izgleda.

Svoja vrata ponovno odpira, zdaj prenovljena in posodobljena prodajalna Pikapolonica na Slomškovi 3 na Ptuju. Navdušila vas bo z izbrano ponudbo izdelkov za vaše najmlajše – bogata kolekcija jesenskih otroških oblačil in obutve priznanih blagovnih znamk kot tudi pester nabor igrač za vse starosti.

Obiščite nas na otvoritveni dan, v četrtek, 13. 8. 2020, ob 9.00, kjer ne bo manjkalo balonov, mini čokoladic, razigranega druženja z Bratoma Malek in poslikav na obraz.

Lepa darila in nagradna igra ob ponovnem odprtju prenovljene in sodobne prodajalne Pikapolonica.

Med 10.30 in 12.00 se lahko otroci udeležijo brezplačne poslikave obraza. Zabavne pa bodo tudi igre in animacije z napihljivimi baloni. Razigrano bo. 

Ne spreglejte!

Z obiskom na otvoritveni dan sodelujete v nagradni igri - osvojite lahko avtosedež Chicco Cosmos.

Ob nakupu v četrtek, 13. 8. 2020, prejmete kuponček s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju za avtosedež Chicco, Cosmos. Žrebanje bo potekalo v prodajalni Pikapolonica v petek, 14. 8. 2020.  Nagrajenec bo objavljen na spletni strani pikapolonica.si.

 

Znana je nagrajenka nagradne igre:

MARZIDOVŠEK KATJA.

Iskrene čestitke!

Nagrajenko bomo kontaktirali preko e-pošte.

Veselimo se vašega obiska in ponovnega srečanja.

Se vidimo v četrtek na Slomškovi 3.

 

Splošni pogoji nagradne igre
V nagradni igri sodelujejo vsi kupci in obiskovalci prodajalne ob otvoritvenem dnevu, to je 13. 8. 2020. Obiskovalec izpolni kuponček, ki ga prejme na izdanem računu in ga vrne prodajalki. Sodelujete lahko večkrat – z vsakim nakupom dobite nov kupon za sodelovanje. V nagradni igri lahko sodelujete tudi brez nakupa (brezplačen način sodelovanja) – ob obisku prodajalne izpolnite obrazec in ga vrnete prodajalki. V tem primeru lahko oddate samo en kupon za sodelovanje v nagradni igri.Žrebanje med vsemi kupončki bo 14. 8. 2020, nagrajenec bo objavljen na spletni strani pikapolonica.si