Premierno na Facebook profilu – v živo s Polono


Pridružite se Poloni - poznavalki otroške opreme in mamici!

Ljudje smo živa bitja, ustvarjeni, da se pogovarjamo, da pridobivamo mnenja, da nam kdaj kdo svetuje, da se lahko na koga obrnemo, ko kaj potrebujemo.
Dane okoliščine v katerih smo se vsi znašli, smo vam pripravili – premierno – pogovor z našo izvrstno poznavalko vseh pripomočkov otroške opreme, Polono iz Pikapolonice, da z vami deli nasvete, mnenja in priporočila pri izbiri izdelkov za vašega dojenčka.

In ker velja #ostanidoma, bomo pogovor s Polono iz Pikapolonice, ki je tudi mamica deklice Isabele in srečka nosečka, organizirali v živo na Pikapoloničinem Facebook profilu.

Kdaj? Ta četrtek, 26. 3. 2020, ob 18. uri!

Vabimo vas, da se ji pridružite, da izpostavite svoje dileme pri izbiri … Dovolite, da vam svetuje in vam tako olajša nakupno odločitev primernega vozička, lupinic ali drugih avtosedežev, previjalne mize, morda gugalnika ali ležalnika, tudi stekleničke in dudice so pomemben pripomoček za dojenčka. Nikar ne pozabite na prva oblačila - mehko, udobno in iz naravnega bombaža.

Vse in še več … Da bo spletni nakup na www.pikapolonica.si lažje opravljen.

Zavedamo se, da se prihod novorojenčka ne more preložiti in da so izbrani izdelki za dojenčka nujno potrebni ne glede na situacijo. Želimo, da si boste lahko uredili in priskrbeli vse, kar zanj potrebujete, zato vam stopamo naproti, da skupaj poiščemo rešitev za vas in vašega novega družinskega člana, kljub temu, da se ne moremo srečati v živo v prodajalni, kjer so izdelki na voljo na ogled za lažjo presojo.

Se vidimo v četrtek, ob 18. uri, s Polono na Facebook profilu Pikapolonica – vse za otroka.


#ostanidoma #ostanimozdravi #druzinana1mestu