nasvet pikapolonice
Zaščitite svoje bradavice

Prsne bradavice povzročajo v času nosečnosti ter še kasneje nemalo težav. Ponujamo vam pripomočke, s katerimi boste svoje težave lahko nekoliko zmanjšali ter se tako počutili bolje.

Ščitniki za bradavice

  • za kratkoročno uporabo po posvetovanju s strokovnjakom ali babico,
  • v pomoč pri vdrtih bradavicah.

Zaradi naravne oblike in koži podobne površine ščitnik za bradavice vašega otroka ne ovira pri pitju. Oblika metulja in izjemno tanek material otroku omogočata, da vaše prsi občuti in vonja kot pri običajnem dojenju. Mehki vozlički na zunanji strani prepuščajo dovolj zraka do nežne dojenčkove kože.

Prsne blazinice MAM Care

  • izjemno tanke,
  • maksimalna vpojnost,
  • mehke in zračne.

S prsnimi blazinicami MAM Care se boste počutili svobodno, varno in nikoli v zadregi. Prsne blazinice so izjemno tanke (le 2mm) in tako nevidne. Ne puščajo madežev na oblačilih in nudijo maksimalno vpojnost za dolgotrajen občutek ugodja. Notranja plast prsne blazinice hitro in varno vpije tekočino, tako, da zunanja stran ostane suha in mehka. Blazinice so nežne in zračne in zagotavljajo prijeten občutek nošenja, prav tako pa preprečujejo draženje kože ter vnetje prsnih bradavic. Zaradi zračne, mehke in prepustne plasti boste tudi vi pozabili, da jih nosite. Velika lepilna površina in anatomska oblika pa ponujata varen oprijem.

Priporočamo!