Dojenček hitro raste, imate vse, kar potrebuje?

Prihod dojenčka je veselo obdobje, predvsem v znamenju prvih – prvič ga držite v naročju, prvič odpre svoje male očke, prvič se nasmeji.
Dojenčki se zelo hitro razvijajo in razvojni mejniki se vrstijo en za drugim. Preden se sploh zavedate, je globoka košara premajhna. Gugalnik, v katerem ste dojenčka odložili med kosilom, ne zadošča več.
Dojenček želi biti vedno več vključen v vaše aktivnosti. Z veseljem že nakazuje, da bi želel jesti in noče več ležati v košari. Zdaj je čas, za nakup visokega stolčka za hranjenje, športnega vozička, nosilke in druge otroške opreme, ki bo sledila njegovemu razvoju.

Ker vemo, da je ponudba otroške opreme za dojenčke od 6. mesecev naprej zelo bogata, vam predstavljamo nekatere blagovne znamke, ki med starši veljajo za najbolj priljubljene.  

FreeON – športni vozički, stolčki za hranjenje in druga oprema po dostopnih cenah

Slovenska blagovna znamka FreeON je svojo zgodbo začela pred več kot 10 leti. Otroška oprema FreeON je ustvarjena v skladu s temeljnimi načeli podjetja: kakovost, funkcionalnost, varnost in estetka dovršenost.

V ponudbi izdelkov FreeON najdete kakovostne športne vozičke, stolčke za hranjenje, otroške avtosedeže in druge kose otroške opreme, prav tako pa vas čakajo tudi izdelki za mamice, izdelki za previjanje in nego ter oprema za otroške sobe po dostopnih cenah.

Italijanska kakovost – Chicco

Chicco je ena najbolje poznanih blagovnih znamk otroške opreme in igrač pri nas. S sedežem v sosednji Italiji že dolga desetletja ustvarja izdelke za dojenčke in družine. Otroško opremo Chicco odlikuje visoka kakovost, podjetje pa zraven inovativnosti in sodobnosti svoje linije izdelkov zmeraj ustvarja tudi z mislijo na tradicionalne družinske vrednote.

Pobrskajte med široko ponudbo otroških avtosedežev, športnih vozičkov, otroške opreme za dom, izdelki za hranjenje, izdelki za zdravje in nego ter izdelki za mamice.

Prav tako se lahko Chicco pohvali tudi z zelo raznolikimi linijami visokokakovostnih otroških igrač. Preverite, zakaj so Chicco igrače v Sloveniji tako zelo priljubljene.

Peg Perego – italijanski dizajn in varnost

Številni starši prisegajo na blagovno znamko Peg Perego, ki se lahko pohvali z eno najbolj raznolikih in širokih ponudb izdelkov za otroke pri nas. Peg Perego je nastal leta 1991 s prodajo oblačil za nosečnice, kmalu pa je svojo ponudbo razširil na otroško opremo in igrače. Skozi mnoga leta obstoja ostaja vodilo podjetja enako: otrokom in njihovim skrbnim staršem zagotoviti kakovostne, modne in uporabne izdelke.

V ponudbi otroške opreme Peg Perego najdete otroške vozičke, otroške avtosedeže, številne pripomočke, igračke in mnogo drugega.

Ergonomske nosilke Ergobaby

Blagovna znamka Ergobaby je specializirana v kategoriji nošenja dojenčkov. Z inovativnimi, ergonomskimi otroškimi izdelki, ki omogočajo in spodbujajo povezovanje, se je povzpela v sam vrh kakovostnih znamk otroške opreme.

Z nosilko Ergobaby ne morete zgrešiti, saj je njihova kombinacija inovativnega dizajna in mehke strukture skozi leta postala vodilo in najvišji standard za oblikovanje vseh nosilk na trgu.

Pripomočki za nego dojenčka Jollein

Visokokakovostno blagovno znamko pripomočkov za nego in hranjenje Jollein odlikuje čudovit minimalističen stil. Vsaka linija izdelkov Jollein je zasnovana v skladu z najsodobnejšimi trendi. Zraven estetske dovršenosti se blagovna znamka Jollein lahko pohvali tudi z dolgoletno tradicijo. Nanjo prisegajo mnogi starši s celega sveta, v zadnjih letih pa izdelke Jollein vedno pogosteje najdemo tudi pri slovenskih družinah. 

V Pikapolonici vas čaka široka ponudba pripomočkov blagovne znamke Jollein; od tekstila, previjalnih torb, jedilnih setov, prvih igrač ter mnogo drugih uporabnih pripomočkov. 

Kako izbrati otroško opremo?

Na temo otroške opreme smo v Pikpolonici pripravili že veliko vsebin, saj si prizadevamo, da bi nakupe za novorojenčka spremljalo čim več dobre volje in čim manj stresa, ki ga lahko povzroči prevelika nasičenost informacij oziroma pomanjkanje le teh.

Ali vas čakajo nakupi otroške opreme? Ne spreglejte teh uporabnih nasvetov: