nakupni vodič
Popoln otroški voziček Joolz Day+

Odločitev, kakšen voziček kupiti za novorojenčka, je ena najtežjih odločitev, ki jih boste sprejeli pred rojstvom otroka. Voziček bo najpogosteje uporabljen kos otroške opreme, ne glede na to, ali se boste sprehajali po ulici ali se pripravljali na naslednje družinske počitnice. Izberite otroški voziček, ki bo kos vsem izzivom.

Z Joolz ustvarite svet, v katerem bomo vsi uživali

Joolz je blagovna znamka za starše, ki živijo, ljubijo in ustvarjajo boljši svet za svoje otroke. Izdelki, ki jih predstavljajo so trendi, funkcionalni in vam pomagajo pri premagovanju vsakdanjih težav brez napora. Tako boste lahko sanjali, načrtovali in ustvarili svet, ki si ga želite za svojega otroka - nov svet, na katerega bodo lahko ponosni in v katerem bodo uživali skupaj z vami!

Verjamemo, da so mame in očetje neustavljivi, če se počutijo udobno, uravnoteženo in imajo nadzor - starševstvo je supermoč.
Joolz

Spoznajte Joolzov popolnoma pametni novi otroški voziček: Joolz Day+. Ta večkrat nagrajeni dizajnerski voziček, ki je enostaven za uporabo in stilskega videza, se ponaša s pametno in skrbno premišljeno zasnovo. Opremljen je s funkcijami, ki jih je enostavno uporabljati z eno roko, ter zagotavlja udobno vožnjo za starše in malčke.

Day + premišljen in udoben otroški voziček

Novi Joolz Day+ zagotavlja prostor, ki ga dojenčki potrebujejo za udobno spanje ali sedenje. Vse, od varnostnih pasov do naslona za noge, je zasnovano tako, da raste skupaj z vašim otročkom. Podaljšan ročaj pa zagotavlja, da lahko starši ohranijo raven hrbet, ko se družina odpravi na sprehod.

In takrat pametna zasnova zares zasije. Poleg gladke vožnje in elegantnega videza je voziček tudi izjemno enostaven za uporabo: odpiranje in obračanje sprednjega varovala, nastavljanje naklona sedeža med tremi udobnimi položaji ter manevriranje skozi trgovine in prometne ulice je mogoče z eno samo roko. Pravi pomočnik za starše, ki imajo vedno premalo rok.

Kos vsem izzovom družine

Ta dizajnerski otroški voziček vedno znova prejema najvišje nagrade in to ne brez razloga - Joolz je namreč pomislil na vse, vse do najmanjše podrobnosti. Tukaj je pomembno izpostaviti prezračevanje ležišča, ki zagotavlja optimalno zračenje, skozi zračnike pa lahko otroci nemoteno opazujejo svet, vgrajene LED luči za boljšo vidljivost na večernih sprehodih in izjemno enostavno zlaganje, zaradi katerega je shranjevanje v pokončnem položaju preprosto. Kaj je pika na i? Doživljenjska garancija, zaradi katere je otroški voziček Joolz Day+ popolna izbira za vse starše.