nakupni vodič
Kit & Kin - preprosto čudoviti izdelki za nego

Naravni izdelki Kit & Kin za nego najbolj občutljive kože so ustvarjeni tako za dojenčka kot tudi za mamico. Narejeni so brez škodljivih kemikalij ali umetnih sestavin, vsebujejo le naravna olja, nežna zelišča in naravne sestavine. Hipoalergeni izdelki so certificirano naravni s strani združenja COSMOS in dermatološko potrjeni. Le najboljše za vašega otroka, vas in okolje.

Izberite izdelke zase in za svojega dojenčka

Zakaj uporabljati naravno kozmetiko Kit&Kit?

Koža novorojenčka je občutljiva kot tudi njegov imunski sistem. Koža kot največji organ v telesu igra ključno vlogo pri absorbciji izdelkov, s katerimi se srečujemo dnevno, saj absorbira kar do 60 % sestavin v izdelkih, ki jih uporabljamo.

V izdelkih Kit & Kin so samo čista olja, nežna zelišča in najčistejše sestavine. Nežna, a učinkovita linija za nego kože bo pomagala zaščititi mehko občutljivo kožo vaših malčkov in poskrbeti, da bo vaša družina zaščitena pred škodljivimi toksini.

Kit & Kin nega kože je hipoalergena in je klinično preizkušena ter odobrena s strani dermatologov in certificirana s strani Soil Association in združenja COSMOS, največjega evropskega regulatornega organa za kozmetiko.

Izdelki za nego kože so brez parabenov, silikonov, barvil, sintetičnih dišav, nosilcev formaldehida, glutena, PEG-ov ali najpogostejših alergenov. Z izbiro Kit & Kin varujete dojenčka in družino pred toksičnimi sintetičnimi sestavinami, ki se običajno nahajajo v kopelih in izdelkih drugih blagovnih znamk. Za te sestavine je znano, da povzročajo draženje kože in da imajo lahko celo dolgotrajno škodljive posledice.

Blagovna znamka Kit & Kin nudi dojenčkom in malčkom tudi ekološke in povsem razgradljive pleničke. Ponudba pleničk Kit & Kin.