nakupni vodič
Priljubljena žirafa Sophie
Zgodba žirafe Sophie se je začela že pred mnogo leti. V čarobnem Parizu se je 25. maja leta 1961 rodila prva žirafa Sophie. V tistih časih so se otroci igrali le z igračami živali, ki so jih videli vsak dan – psički, mucami in ostalimi domačimi živalmi. Čudovita žirafa Sophie je bila čisto prva igrača v obliki eksotične živali in ker je bila tako zelo posebna, je kmalu postala pravi hit med otroki. Vsak je želel imeti svojo!
 
Ideja o žirafi Sophie se je najprej porodila pri mojstru Rampeau, velikem francoskem strokovnjaku za izdelavo igrač iz naravnega kavčuka. Oblikoval je kakovostno, varno in ljubko igračo v obliki eksotične žirafe, ki je ravno pravšnja za majhne otroške ročice.
 
Žirafo Sophie so v trenutku vzljubili vsi otroci in starši.  
 
Zgodba žirafe Sophie se je širila od ust do ust in od generacije do generacije. Otroci so vse od začetka bili navdušeni nad njenim prikupnim videzom in piskanjem ob stisku njenega trebuščka ali glavice. Z žirafo Sophie malčki krepijo vseh pet čutovvid, sluh, voh, okus in tip. Hkrati pa žirafa Sophie pomaga pri lajšanju bolečin ob rasti zobkov.

Vedno večja družina izdelkov žirafe Sophie že več kot pol stoletja razveseljuje otroke in starše po vsem svetu. 

Žirafa Sophie se lahko danes pohvali s številnimi uspehi, njeno bistvo pa ostaja enako vse od prvega dne. Je varna in naravna igrača. Izdelana je iz 100% naravnega kavčuka (brez ftalatov), pridobljenega iz soka iz gume, iz fleksibilnih, obnovljivih materialov in netoksičnih barv, ki se uporabljajo v živilski industriji. Odlikuje jo tradicionalna proizvodnja. Proces izdelave žirafe zajema kar 14 korakov ročne izdelave. 
 

Unikaten izdelek najvišje kakovosti

Žirafa Sophie je unikatna igrača proizvajalca Vulli – podjetja, ki že od svojih začetkov postavlja kakovost svojih izdelkov na prvo mesto. Zavedajo se, kako pomembni so dobri odnosi in zadovoljstvo njihovih strank, zvesti kupci pa jim zaupajo že več kot 50 let.  Izdelki podjetja Vulli so izdelani v skladu z evropskimi in svetovnimi kakovostnimi standardi, zato ste lahko prepričani, da boste ob nakupu žirafe Sophie prejeli izdelek najvišje kakovosti. Od julija 2011 je podjetje svoje proizvodne standarde še okrepilo, saj je od takrat s številko, natisnjeno na žirafini nogi, mogoče izvedeti, kje in kdaj je bila vaša žirafa izdelana. S to idejo je podjetje Vulli postalo prvi proizvajalec igrač, ki svojim strankam omogoča popolno sledljivost izvora izbranega izdelka.