Prvič z dojenčkom na izlet

1. Izberite udoben avtosedež

Udoben otroški avtosedež je ključ do uspešnega prvega izleta. Izberite takšnega z dodatnimi fukcijami, ki bodo zagotavljale udobje ob daljši vožnji. Nastavljiv naklon, zračen material in rotacija avtosedeža, bodo zagotovili, da bo vaš dojenček vesel tudi med daljšo vožnjo.

Poiščite udoben avtosedež

2. Preprečite neugodje in nepotreben jok

V avto namestite pomožno ogledalo, da boste pravočasno opazili, ko bo dojenčku padla duda. Ne pozabite tudi na senčnik za okno, ki bo poskrbel, da dojenčku ne bleščalo in ga po nepotrebnem grelo.

Preverite ponudbo dodatkov za v avto

3. Poskrbite za zabavo

S seboj vzemite najljubšo igračo. Najbolje je, da izberete igračo, ki jo lahko pripnete na avtosedež ali ročaj v avtomobilu, tako igrača ne bo pristala na tleh že v prvih minutah vožnje.

Izberite igračo za dojenčka

4. Ne pozabite na higieno

Na poti se hitro zgodi, da morate dojenčka previti nekje, kjer ga sicer ne bi želeli odložiti. Zato so previjalne podloge za enkratno uporabo in čistilni robčki vaš najboljši prijatelj na izletu. Dojenčka boste lahko odložili in ga enostavno previli, kjerkoli se boste ustavili.

Kupite previjalne podloge

5. Udobje ne glede na temperature

Dojenčku mora v avtomobilu biti predvsem udobno. A kar je udobno zanj, še ne pomeni, da je udobno tudi za vas. Zato s seboj ne pozabite vzeti udobne dekice. Mehka dekica bo dojenčka zaščitila pred hladnim zrakom klime, tako boste uživali vi in vaš najmlajši popotnik.

Poiščite udobno dekico za dojenčka

6. Nežno uspavanje s poznanimi zvoki

Dojenčka boste v avtomobilu najlažje umirili, če mu boste ponudili pomirjujoče zvoke, ki jih je navajen iz domače posteljice. Bacek Ewan ali katera druga glasbena igrača je zato najboljši spremljevalec tudi na poti.

Preverite široko ponudbo mehkih glasbenih igrač