nakupni vodič
Veselo na pot s triciklom QPlay Rito!

Ste vedno na poti? Sta udobje in praktičnost ključna za vas? Potem je tricikel QPlay Rito prava izbira za vas!

Tricikel QPlay Rito je pravi modni hit

Z dovršenim dizajnom in praktičnostjo vas bo zagotovo navdušil. Uporaben je vse od 10. meseca dalje, saj ga lahko koristite v različnih starostnih obdobjih vašega malčka.

  • Ko malček ne potrebuje več ravnega ležišča, spustite hrbtni naklon. Vožnja v smeri vožnje mu bo udobnejša in zabavnejša, saj bo lahko opazoval okolico.
  • Že v naslednji fazi, pri 18. mesecih, bo lahko vaš malček neovirano gonil in uporabljal krmilo… hitrost vožnje pa bo še vedno v tempu starša.
  • Čez čas lahko odstranite tudi sončno strehico, sedežni del in ročko za vodenje – zdaj že velik korenjak bo lahko tricikel gonil popolnoma samostojno – tricikel se v tej fazi spremeni v tradicionalnega za samostojno raziskovanje.

Naj bo vsak družinski izlet ali pot samo še lep dogodek!

Naj bo vsaka pot, ne glede na starosta vašega otroška, osredotočena na vaš izlet in dogodivščine, ki vas bodo nasmejale in se utrnile v lep spomin… sestavljanje tricikla, potiskanje in malčkovo udobje pa naj nosi prava izbira tricikla. Mi predlagamo – tricikel QPlay Rito.

V ponudbi sta dva različna modela, QPlay Rito Eva in QPlay Rito Air. Preverite kateri od modelov bo vaš redni spremljevalec… Več na predstavitvi izdelka v spletni trgovini Pikapolonica ali pa obiščite prodajalno, kjer vam bodo prijazne prodajalke z veseljem svetovale.