Z dvojčkoma na sprehod - vozički Baby Monsters

Baby Monsters otroški vozički so lahki, predvsem pa udobni za vaša dva mala nebogljena dvojčka. Med njihove poglavitne prednosti štejemo enostavno sestavljanje in odlično vodljivost na sprehodu ali kjerkoli na poti. Manevriranje med samo vožnjo je povsem preprosto.

Izbirajte med ogromno barvnih kombinacij - voziček za vaša dva sončka opremite na način, ki vam je najbolj pisan na kožo! Tako boste vedno v stilu in v koraku s časom.

Otroški voziček Baby Monsters je z uporabo globoke košare primeren že za dojenčke od rojstva naprej. Kljub temu, da omogoča vožnjo dveh otrok hkrati, je širina modela Easy Twin zgolj 65 cm, medtem ko je širina modela Kuki Twin 70 cm. S svojo optimizirano širino je tako staršem omogočen enostaven prehod skozi vsa standardizirana vrata ter ne oteženo vstopanje v dvigala kot tudi javni prevoz.

Voziček Easy Twin omogoča kombinirano uporabo globoke košare, športnega sedeža ali avtosedeža. Kompletu je priložena tudi dežna prevleka.

Otroški voziček Kuki Twin omogoča ležanje ali sedenje vaših dvojčkov. Podaljšana strehica ju varuje pred močnim soncem ali morebitnim vetrom. Vozičku je priložena praktična potovalna torba za lažji transport vozička v kabini na letalu.