nakupni vodič
4 modni trendi pomladi in poletja 2020

Le kaj je lepšega od prebujajoče se narave, cvetočih rožic in veselega ptičjega petja, ki naznanja prihod pomladi? Pikapolonica že veselo pričakuje tople pomladne temperature in sončne dni, prepričani pa smo, da se jih prav toliko veselijo tudi vaši najmlajši družinski člani.

Pravočasno poskrbite, da bo garderoba vaših otrok pripravljena na toplo pomladno in poletno sezono. Ali že veste, kateri so modni trendi in smernice pomladi in poletja 2020?

Tople pastelne barve in prikupne zveri

Pa začnimo kar na začetku; pri kolekciji pomlad-poletje 2020 za naše najmlajše. V Pikapolonici vedno znova poskrbimo, da se na naših poličkah znajdejo izključno visokokakovostna oblačila za dojenčke, v katerih naši najmlajši izgledajo fantastično ter se hkrati tako tudi počutijo.

Minoti kolekcija oblačil za dojenčke pomlad-poletje 2020 združuje tople odtenke bež in sive barve z vpadljivimi živobarvnimi napisi in vzorci. Oblačila krasijo klasični črtasti, pikčasti in zvezdnati vzorci, prav tako pa so številne kose kolekcije obogatili s prikupnimi dinozavri.

Tudi visokokakovostna oblačila za dojenčke blagovne znamke Blue Seven so v letošnji pomladni kolekciji okrašena s prikupnimi motivi divjih zveri. Čudoviti levčki bodo vas bodo zagotovo očarali.

Lahkotni materiali in svetle barve

Letošnja pomladna sezona najmlajše predstavnice nežnejšega spola razveseljuje z udobnimi majicami, hlačami, oblekami in pajkicami, okrašenimi s klasičnimi pikami, srčki, mavricami, rožicami in ostalimi prikupnimi motivi.

Obleke iz lahkotnih materialov so fantastična izbira za poletne dni, ne glede na to, ali gre za navaden šolski dan ali za posebno priložnost, za katere vemo, da jih v pomladnih in poletnih mesecih ne manjka. Ne glede na to, ali se odpravljate na rojstni dan, poroko, sveto obhajilo, birmo ali valeto, prikupna obleka je vedno prava izbira in nikoli ne razočara.

Živobarvna oblačila s trendovskimi potiski

Žive barve so med našimi najmlajšimi vedno aktualne, kar se odraža tudi v letošnji kolekciji pomlad-poletje 2020. V Pikapolonici najdete številne živobarvne kose otroških oblačil, ki bodo čudovito popestrili garderobo vaših otrok in malčkov.

Krokodili, dinozavri in ostale zveri so, tako kot pri dojenčkih, popularen motiv tudi pri garderobi starejših otrok. Seveda pa se zraven tega najdejo tudi manj nevarne živali. Še posebej priljubljen motiv v Blue Seven kolekciji pomlad-poletje 2020 je simpatična panda.

Modna zaščita pred soncem

Po dolgi zimi, polni sivih dni, se že vsi zelo veselimo modrega neba in prijetnih sončnih žarkov. Vendar nekaj previdnosti ni nikoli odveč! Predolga izpostavljenost soncu je lahko izredno nevarna, še posebej za naše najmlajše. Zraven kreme za sončenje je priporočljivo, da otroka pred morebitnimi škodljivimi vplivi sončnih žarkov zaščitite tudi s kapico ali klobučkom.

Čudoviti klobučki blagovne znamke Sterntaler so odlični spremljevalci dojenčkov in malčkov v sončnih dneh. Nekatere odlikuje celo dodatna UV zaščita!