od mamice za mamico
Beremo: Ideje za izbiro božičnih igrač

V predprazničnem obdobju imajo starši nemalokrat nešteto izzivov, kaj podariti otroku pod smrečico? Katero darilo bi bilo najprimernejše? Katero bo zvabilo na lice najlepši nasmeh in zadovoljstvo? Ja, resnično pravi izziv ...
S podobnim izzivom se sooča tudi blogerka, Mojca, ki je na svojem blogu "Dream big Never stop" objavila kar nekaj iztočnic in idej pri izbiri daril, za pod že težko pričakovano smrečico v času Božiča.

Obožujem darila in presenečenja – posledično vsako leto naredim seznam z izborom igrač, katere pridejo v poštev pri Mii in letos tudi pri našem najmlajšem članu Amaiu. Tako kot vsem vam, se tudi meni zgodi, da se znajdem v trgovini z igračami in ne vem kaj kupiti. Problem je ta, da so današnji otroci zasičeni z vsem in jim stvari hitro postanejo nezanimive. Zato vam s tem prispevkom skušam vsaj malo pomagati pri izbiri daril, katera bodo privabila smeh na otroški obraz in jim hkrati koristila pri njihovem razvoju.

 
Članek je objavljen na blogu Dream big Never stop - za več, kliknite tukaj in preberite >> Članek, Ideje za izbiro božičnih igrač.

Mojca Mitev, Dream Big Never Stop

Mamica, ki je delila izkušnje:

Mojca Mitev, Dream Big Never Stop