nakupni vodič
Blagovne znamke otroške opreme, ki bi jih moral poznati vsak (bodoči) starš

Novico o prihodu novega družinskega člana začnejo zelo kmalu spremljati misli o vseh nakupih, ki jih bo v naslednjih mesecih potrebno opraviti.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekatere blagovne znamke, ki med novopečenimi starši veljajo za najbolj priljubljene. Tokrat smo se osredotočili predvsem na manjše kose otroške opreme, kot so na primer nosilke, tekstilni izdelki, jedilni pripomočki, stekleničke, dude, izdelki za zdravje in tako naprej. 

Otroška oprema Jollein

Visokokakovostna blagovna znamka otroške opreme Jollein, ki jo odlikuje čudovit minimalističen stil. Vsaka linija izdelkov Jollein je zasnovana v skladu z najsodobnejšimi trendi. Zraven estetske dovršenosti se blagovna znamka Jollein lahko pohvali tudi z dolgoletno tradicijo. Nanjo prisegajo mnogi starši s celega sveta, v zadnjih letih pa Jollein vedno pogosteje najdemo tudi pri slovenskih družinah. 

V Pikapolonici vas čaka široka ponudba otroške opreme blagovne znamke Jollein; od tekstila, previjalnih torb, jedilnih setov in mnogo drugih uporabnih pripomočkov. 

Otroška oprema Chicco

Chicco je ena najbolje poznanih blagovnih znamk otroške opreme in igrač pri nas. S sedežem v sosednji Italiji že dolga desetletja ustvarja izdelke za dojenčke in družine. Otroško opremo Chicco odlikuje visoka kakovost, podjetje pa zraven inovativnosti in sodobnosti svoje linije izdelkov zmeraj ustvarja tudi z mislijo na tradicionalne družinske vrednote.

V Chicco ponudbi najdete avtosedeže, otroško opremo za domačo uporabo, izdelke za hranjenje, dudice in stekleničke, izdelke za zdravje in nego in izdelke za mamice.

Prav tako se lahko Chicco pohvali tudi z zelo raznolikimi linijami visokokakovostnih otroških igrač. Preverite, zakaj so Chicco igrače v Sloveniji tako zelo priljubljene.

Nosilke Ergo Baby

Blagovna znamka ErgoBaby je specializirana v kategoriji nošenja dojenčkov. Z inovativnimi, ergonomskimi otroškimi izdelki, ki omogočajo in spodbujajo povezovanje, se je povzpela v sam vrh kakovostnih znamk otroške opreme.

Z nosilko ErgoBaby ne morete zgrešiti, saj je njihova kombinacija inovativnega dizajna in mehke strukture skozi leta postala vodilo in najvišji standard za oblikovanje vseh nosilk na trgu.

Nosilke Boba

Tudi nosilke blagovne znamke Boba štejemo med najbolj kakovostne tovrstne izdelke na slovenskem trgu. Ideja za nosilke Boba je nastala pri družini, ki je med svojimi mnogimi potovanji prepoznala potrebo po praktičnem izdelku, ki ustreza tudi najbolj avanturističnim in dinamičnim družinskim rutinam.


Nosilke Boba so nepogrešljiv pripomoček za tiste družine, ki najbolj cenijo praktičnost. Odlikuje jih visok standard kakovosti, uporaba pa je udobna tako za starša kot tudi za malčka v nosilki.

Otroška oprema FreeON

Slovenska blagovna znamka FreeON je svojo zgodbo začela pred več kot 10 leti. Otroška oprema FreeON je ustvarjena v skladu s temeljnimi načeli podjetja: kakovost, funkcionalnost, varnost in estetka dovršenost podjetja.

V ponudbi izdelkov FreeON najdete otroške vozičke, otroške avtosedeže in druge kose otroške opreme, prav tako pa vas čakajo tudi izdelki za mamice, izdelki za previjanje in nego ter oprema za otroške sobe.

Otroška oprema Peg Perego

Številni starši prisegajo na blagovno znamko Peg Perego, ki se lahko pohvali z eno najbolj raznolikih in širokih ponudb izdelkov za otroke pri nas. Peg Perego je nastal leta 1991 s prodajo oblačil za nosečnice, kmalu pa je svojo ponudbo razširil na otroško opremo in igrače. Skozi mnoga leta obstoja ostaja vodilo podjetja enako: otrokom in njihovim skrbnim staršem zagotoviti kakovostne, modne in uporabne izdelke.

V ponudbi otroške opreme Peg Perego najdete otroške vozičke, otroške avtosedeže, številne pripomočke, igračke in mnogo drugega.

Kako izbrati otroško opremo?

Na temo otroške opreme smo v Pikpolonici pripravili že veliko vsebin, saj si prizadevamo, da bi nakupe za novorojenčka spremljalo čim več dobre volje in čim manj stresa, ki ga lahko povzroči prevelika nasičenost informacij oziroma pomanjkanje le teh.

Ali vas čakajo nakupi otroške opreme? Ne spreglejte teh uporabnih nasvetov: