nakupni vodič
Kaj bo velikonočni zajček prinesel letos?

Velika noč je odlična priložnost za prijetno preživljanje skupnih trenutkov vseh družinskih članov, naši najmlajši pa velikonočne praznike komaj čakajo tudi zaradi daril, s katerimi jih vsako leto razveselijo velikonočni zajčki.

Ali že veste, s čim bo velikonočni zajček letos obdaril vaše otroke? Pripravili smo seznam najbolj priljubljenih velikonočnih daril glede na različne starosti otrok. Z njimi si lahko vaš velikonočni zajček pomaga pri iskanju idej.

Velikonočno darilo za dojenčka

Kljub temu, da dojenčki še ne dojemajo koncepta velike noči in velikonočnega zajčka, jih lahko razveselite z novo igračko. Predlagamo, da ste pri izbiri praktični.

Žirafa Sophie je odlična izbira, s katero ne morete zgrešiti. Gre za visokokakovostno znamko igrač, ob katerih je odraslo že več generacij po celem svetu. Dojenčki jih naravnost obožujejo.

Zelo praktično darilo za dojenčka je tudi tricikel. Tudi, če vaš dojenček še ni dovolj velik za njegovo uporabo, ga boste na sprehodih zagotovo prej ali slej potrebovali. Velika noč naznanja toplejše dni, ko se z našimi najmlajšimi z veseljem podamo na svež zrak. Tricikel vam bo zagotovo prišel prav – prej ali slej.

Tudi pametni kuža je čudovita ideja za obdarovanje naših najmlajših. Didaktične in interaktivne igrače spodbujajo aktivno igro in razvoj komunikacijskih veščin.