nakupni vodič
Pomladni modni trendi, ki jih ne smete spregledati

Topli sončni žarki, prve rožice in veselo ptičje petje nas opominja, da je prišla pomlad. V Pikapolonici smo pomladi zelo veseli, saj poleg nasmehov na otroških obrazih, ko se lahko ponovno spustijo po toboganu ali prvič v tem letu skočijo na priljubljenem trampolinu, prinaša tudi novo kolekcijo otroških oblačil

Pravočasno poskrbite, da bo garderoba vaših otrok pripravljena na toplo pomladno in poletno sezono. Ali že veste, kateri so modni trendi in smernice pomladi in poletja 2021?

Živahne barve in prikupne zveri

Živahne barve so rdeča nit letošnje pomladi. Blagovni znamki Cool Club in Original Marines sta pripravili kolekciji otroških oblačil polni močnih in veselih barv.
Posebej popularni so letos živalski motivi, ki jih blagovna znamka Cool Club kombinira s pomembnimi sporočili, kot je "Save the world for us." 

Kolekcija Cool Club Safari vključuje prikupne motive živali s pomembnimi sporočili o ohranjanju narave.
Kolekcija Cool Club Safari vključuje prikupne motive živali s pomembnimi sporočili o ohranjanju narave.

Original marines pa se zanaša predvsem na živahne barve, v katerih bodo vaši najmlajši kar zasijali. Živahna rumena, roza, rdeča in temno modra bodo narisale nasmeh na obraze vaših najmlajših.

Živahne barve so rdeča nit kolekcije Original Marines.
Živahne barve so rdeča nit kolekcije Original Marines.

Naravni materiali ter svetle barve

Letošnja pomladna sezona za najmlajše prinaša predvsem veliko udobnih materialov, ki so obarvani v nežnih barvah. Za dojenčke zato izberite med bodiji blagovne znamke Cool Club ali Hug me, ki so narejeni iz 100 % organskega bombaža

100 % bombaž in nežne barve so prava izbira za dojenčke.
100 % bombaž in nežne barve so prava izbira za dojenčke.

A nežne pastelne barve niso rezervirane le za dojenčke. Tudi malčki in starejši otroci bodo uživali v udobnih krojih in prijetnih pastelnih barvah kolekcije Garden blagovne znamke Cool Club.

Cool Club Garden kolekcija bo naudušila ljubitelje pastelnih barv.
Cool Club Garden kolekcija bo naudušila ljubitelje pastelnih barv.

Živobarvna oblačila s trendovskim potiskom

Tropski potiski so letošnjo sezono še pridobili na popularnosti. Najdemo jih tako na izdelkih za dekoracijo doma, sedaj pa jih blagovna znamka Cool Club prinaša tudi na otroška oblačila. Živahni bodiji, majice in hlače ter jopice s tropskimi potiski bodo razveselili vse, ki se navdušujejo nad trendom urbane jungle.

Modna zaščita pred soncem

Po dolgi zimi se že vsi zelo veselimo toplih sončnih žarkov. Vendar previdno! Predolga izpostavljenost soncu je lahko nevarna za naše najmlajše. Zraven kreme za sončenje je priporočljivo, da otroka pred morebitnimi škodljivimi vplivi sončnih žarkov zaščitite tudi s kapico ali klobučkom.

Čudoviti klobučki blagovne znamke Sterntaler so odlični spremljevalci dojenčkov in malčkov v sončnih dneh. Nekatere odlikuje celo dodatna UV zaščita!