Popolno otroško darilo za vsako astrološko znamenje

Astrološke značilnosti otrok in najboljša darila zanje

Izbor popolnega darila je vse prej, kot enostaven. V najboljšem primeru otroka dobro poznate in točno veste, kaj je tisto, kar si najbolj želi za rojstni dan, božič ali ob katerikoli drugi priložnosti obdarovanja. Največkrat pa temu ni tako in se nam ob izbiranju daril zgodi, da nimamo pravih idej.

Brez skrbi! Pikapolonica razkriva preproste predloge za obdarovanje otrok, glede na njihovo astrološko znamenje. Kdo ve, morda boste ravno v horoskopu našli pravo idejo!

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju ovna (med 21. 3. in 20. 4.)

Ovni so izredno kreativni otroci, ki kar naprej nekaj raziskujejo in iščejo nove dogodivščine. Pri obdarovanju niso preveč zahtevni. Izberite miselno ali družabno igro z zanimivimi informativnimi vsebinami - predlagamo, da preverite v našem kotičku Raziskovalni seti in znanstveni poskusi. Njihov pustolovski duh bo zagotovo srečen, če bodo dobili otroško kolo tricikel ali poganjalca, s katerim bodo lahko raziskovali sosesko. Čudovita ideja za obdarovanje malega ovna pa je tudi šotor, ki ga lahko postavite na dvorišči ali pa kar v otrokovi sobi. Dogodivščina je vendarle dogodivščina, ne glede na lokacijo!

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju bika (med 21. 4. in 20. 5.)

Med malimi bikci je običajno največ glasbeno nadarjenih otrok. Priporočamo, da poskusite glasbeno ustvarjalnost spodbujati že od malih nog in sicer z različnimi glasbenimi igračami in otroškimi glasbenimi instrumenti. Prav tako je bik tisto znamenje, ki se pred sovrstniki vedno želi pokazati z najnovejšimi trendi in igrače pri tem niso nobena izjema. Prebrskajte med trendi igračami, štirikolesniki in ostalimi vozili na akumulator. Bolj bo trendi in "kul", bolj bo bikcu všeč.

Najbolj 'kul' igrače in najnovejši trendi so še posebej priljubljeni med bikci in levi.
Najbolj 'kul' igrače in najnovejši trendi so še posebej priljubljeni med bikci in levi.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju dvojčka (med 21. 5. in 21. 6.)

Dvojčki izredno uživajo v družbi in so že od malih nog izjemno komunikativni. Dojenčka, rojenega v dvojčku, lahko razveselite s čudovito ročno lutko – tako bo komunikacija še veliko bolj zabavna! Sicer pa, ko izbirate darilo za dvojčka, pomislite, kaj vse otroci počno skupaj in kaj ste v otroštvu počeli s svojimi prijatelji. Predlagamo nakup družabne igre, kart, kock, skupinskega športa/igre, ali pa mogoče kolesa, s katerim bo lahko dvojček skupaj s svojimi prijatelji kolesaril po dvorišču ali ulici.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju raka (med 22. 6. in 22. 7.)

Rakci so nežni otroci, ki nadvse uživajo v nežnih dotikih in objemih. Za dojenčka, rojenega v raku, priporočamo nežno ninico, ki jo bo lahko stisnil k sebi in se z njo pocrkljal. Malčki in nekoliko starejši rakci pa se bodo zagotovo razveselili punčke, dojenčka ali plišaste igračke, za katero bodo lahko skrbeli. Otroci, rojeni v raku, so običajno izredno navezani na svojo najljubšo igračko in se mesece ali pa celo leta le stežka ločijo od nje.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju leva (med 23. 7. in 22. 8.)

Dojenčki, rojeni v tem znaku se bodo izredno razveselili mehke glasbene igrače ali interaktivne igrače, s katero se bodo lahko igrali, prepevali, plesali, stiskali in še in še. Malčki in starejši otroci imajo izredno radi pohvale in komplimente. Podarite jim igračo, ki jo lahko uporabijo tako, da se čim bolje pokažejo in izkažejo; na primer ročne lutke ali zanimiv pustni kostum, s katerim lahko uprizorijo predstavo. Prav tako se bodo razveselili najbolj trendi igrač (vozila na akumulator, štirikolesniki, avtomobili in roboti na daljinsko vodenje itd.), ki so všeč predvsem »kraljevskemu« delu njihove osebnosti.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju device (med 23. 8. in 23. 9.)

Običajno začnejo device že zelo hitro spoznavati prve besede, govoriti, pisati in brati. Dojenčka ali malčka, rojenega v tem znamenju lahko razveselite s čudovito poučno kartonko ali knjigo za dojenčka. Sicer pa otroci, rojeni v devici, radi pomagajo pri hišnih opravilih, saj si prizadevajo ustvariti svoj red. Njihovo marljivost lahko spodbudite z nakupom otroškega čistilnega seta ali vrtnarskih pripomočkov (tudi otroške zalivalke), ki jih najdete med igračami za igro v pesku in na vrtu.

Otroški horoskop za otroke, rojene v devici, najdete tukaj.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju tehtnice (med 24. 9. in 23. 10.)

Tehtnice so izredno družabni otroci in uživajo v vsem, kar lahko počnejo v družbi svojih prijateljev. Predlagamo, da izberete darilo, s katerim se bodo lahko igrali ali ustvarjali skupaj s svojim prijateljskim krogom. Preverite Pikapoloničino ponudbo kock, kart, družabnih iger ter skupinskih športov in iger, kjer boste zagotovo našli nekaj primernega tako za mlajše kot tudi za starejše otroke, rojene v nebesnem znaku tehtnice.

Več zanimivosti o malih tehtnicah pa najdete na tej povezavi.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju škorpijona (med 24. 10. in 22. 11.)

Škorpijoni so tisti otroci, ki niso preveč naklonjeni deljenju svojih stvari. Obdarite jih z darilom, ki bo čisto njihovo in ga ne bo potrebno deliti. Izberite na primer otroški fotelj ali šotor, v katerem bo mladi škorpijon našel dovolj prostora samo zase. Ti otroci so namreč bolj introvertirani in potrebujejo nekaj kvalitetnega časa zase, da napolnijo svoje baterije. Prav tako se škorpijoni zelo hitro začnejo dolgočasiti, kadar niso postavljeni pred izziv. Z miselno igro ali sestavljanko, izbrano glede na otrokovo starost in njegove interese, zagotovo ne boste zgrešili.

Vse, česar morda še niste vedeli o otrocih, rojenih v znamenju škorpijona, pa najdete tukaj.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju strelca (med 23. 11. in 21. 12.)

Strelci so pustolovci in že v rosnih letih kar prekipevajo od energije. Povsod jih je polno in ves čas se premikajo, govorijo, plezajo, skačejo, tečejo, pojejo, rišejo in še in še! Z njimi nikoli ni dolgčas. Podarite jim nekaj, s čim se bodo lahko igrali čim bolj dinamično. Dojenčka lahko obdarite z ropotuljo ali grizalom, vrtiljakom ali igralno blazino. Malčki in starejši otroci pa se bodo zagotovo razveselili otroškega kolesa, tricikla ali poganjalca, s katerim bodo lahko raziskovali male skrivnosti velikega sveta. Gre namreč za najbolj pogumne raziskovalce zodiaka!

Kakšni so otroci rojeni v znamenju strelca lahko preberete tukaj. 

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju kozoroga (med 22. 12. in 20. 1.)

Kozorogi se že od malih nog najraje igrajo, da so odrasli. V igri vlog zmeraj prevzemajo odrasle vloge (starši, zdravniki, prodajalci, frizerji itd.), zato predlagamo, da darilo za kozoroga izberete med raznolikimi seti »Ko bom velik/a«. V Pikapolonici najdete raznoliko ponudbo takšnih igrač z različnimi zanimivimi temami: otroške kuhanje in pripomočki, zdravniški seti, pri frizerju, v trgovini, delavnice in orodja, čistilni seti, likalniki in gospodinjski aparati, ostali pripomočki.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju vodnarja (med 21. 1. in 19. 2.)

Vodnarji imajo že v otroštvu kar naprej inovativne ideje, hkrati pa jih odlikujejo tudi izredne analitične sposobnosti. Podarite jim risalno tablo, na katero bodo lahko zapisali in skicirali vse svoje domislice. Prav tako ne morete zgrešiti tudi s sestavljanko ali LEGO kockami. Prepričajte se le, da izberete izdelek, ki je primeren otrokovi starosti. V Pikapolonici so za naše najmlajše vodnarje (in seveda druge ljubitelje sestavljank) na voljo tudi sestavljanke za malčke.

Risalne table so čudovito darilo za vse kreativne otroke, ki imajo kar naprej sveže ideje in radi ustvarjajo.
Risalne table so čudovito darilo za vse kreativne otroke, ki imajo kar naprej sveže ideje in radi ustvarjajo.

Najboljša darila za otroke, rojene v znamenju ribi (med 20. 2. in 20. 3.)

Otroška domišljija ne pozna meja. Pomnožite to z 10 in si poskušajte predstavljati, kakšen je domišljijski svet otrok, rojenih v znamenju ribi. Nič čudnega, da so že v rosnih letih kreativci zodiaka! Izberite darilo, s katerim se bodo lahko kreativno izražali; risalni seti, kreativni seti (na primer Izdelaj svoj nakit), plastelin ali masa za oblikovanje, LEGO kocke, pa tudi najrazličnejše barvice, tempere, kolaž papir itd. Ker pa gre za izredno občutljive in nežne otroke, pa se bodo zagotovo razveselili tudi prikupne plišaste igračke, za katero bodo lahko skrbeli in se z njo stiskali.

Kocke so pravzaprav čudovito darilo za vsakega otroka, ne glede na astrološko znamenje.
Kocke so pravzaprav čudovito darilo za vsakega otroka, ne glede na astrološko znamenje.