Nova kolekcija otroških oblačila Cool Club

Prvo srečanje in prvi nasmehi!

Ko se rodi otrok, je to nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi! Prvi pogled, nasmeh, objem, vsi ti trenutki so neprecenljivi in naše srce napolnijo s toplino in ljubeznijo. Zagotovite svojim dojenčkom le najboljše z izbiro mehkih in toplih oblačil blagovne znamke Cool Club. 

Najpomembnejši stvari, za kateri starši poskrbijo, sta varnost in zdravje, pri tam pa je pomembna tudi izbira oblačil. Oblačila za dojenčke Cool Club so nežna do otroške kože iz izdelana iz 100 % ekološkega bombaža. Bodiji so narejenih iz varnih barv, ki ne dražijo kože in povzročajo rdečice. Večina tkanin, uporabljenih pri izdelavi oblačil Cool Club za dojenčke in novorojenčke, ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100 razreda 1. To pomeni, da je tkanina testirana na prisotnost 100 kemičnih snovi in kar je še pomembneje, teh sestavin ne vsebuje, zato je primerna za novorojenčke, dojenčke in majhne otroke.

Mehko in udobno iz 100 % ekološkega bombaža.
Mehko in udobno iz 100 % ekološkega bombaža.

Udobje je na prvem mestu!

Le kaj več od udobja in sproščenih oblačil si lahko želimo? Oblačila za naše najmlajše združujejo prav to, za piko na i pa poskrbijo prikupni motivi. Oblačila so narejena iz mehkih tkanin, ki otrokom omogočajo sproščeno igro in raziskovanje sveta okoli sebe.

Udobni in modni stil!
Udobni in modni stil!

Sijajni in prikupni motivi!

Pri izbiri potiskov za najmaljše člane družine je potrebno ustreči staršem in dojenčkom, pri tem pa ne gre pozabiti na kakovostne tkanine in funkcionalne modele, ki bodo olajšali vsakodnevne naloge. 

Ne le modna, otroška oblačila Cool Club so tudi udobna.
Ne le modna, otroška oblačila Cool Club so tudi udobna.

Udobni kompletki!

Nova kolekcija otroških oblačil Cool Club omogoča več možnosti kombiniranja. Modni kosi so narejeni tako, da jih lahko poljubno usklajujete med seboj in tako pokažete svoj stil!

Barvno, trendi, mehko in zabavno!
Barvno, trendi, mehko in zabavno!

Naj bo toplo tudi v hladnejših dneh!  

Nova kolekcija vključuje tudi športno linijo, ki vas bo navdušila s trendi motivi in barvami. Oblačila so narejena iz zračnih materialov, ki odvajajo znoj in se hitro posušijo. Gibanje bo z novim stajlingom še bolj zabavno! 

Naj bodo oblačila mehka in topla!
Naj bodo oblačila mehka in topla!