Dobrodošli v družini Baby Center

Baby Center in Pikapolonica smo zdaj ena, velika družina. Ponosni, da smo vanjo prinesli zaupanja vredno tradicijostrokovno znanje in popolno predanost. Še bolj pa smo ponosni na to, da nam bodoče mamice, starši in vsi drugi, katerih svet se vrti okoli najmlajših, zaupate že 30 let. Čvrste in izjemne vezi želimo z vami, spoštovani kupci, kot tudi s cenjenimi poslovnimi partnerji in našimi izjemnimi sodelavci tkati tudi v prihodnje. Tako kot se tkejo vezi v družinah, ki ponujajo varno zavetje, v katerih cenijo sodelovanje in nudijo oporo, kjer je doma ljubezen in se vedno ponuja topel objem.

 

Družina je naš navdih in motivacija

 

Družina je najdragocenejša in tako zelo pomembna za varno in sproščeno odraščanje. 30 let delovanja v otroškem svetu je izjemna popotnica za naše prihodnje delo in misel na vse družine, ki smo se jih v treh desetletjih dotaknili, je zares osupljiva. Vsak dan znova so družine z otroki, ki bodo nekoč zrastli v izjemne posameznike, naš čudoviti navdih in vir neizmerne inspiracije. Zato smo pri snovanju naše široke in kakovostne ponudbe usmerjeni v najnovejše trende in dobro poznavanje otroškega sveta ter starševstva. Vse bolj iskana pa je tudi naša celovita strokovna podpora, ki jo z vami prijazno delimo za zadovoljno nosečnost, varno in igrivo otroštvo ter veselja polno starševstvo.

 

Nove linije v družini Baby Center

 

V Baby Centru želimo čim bolj olajšati izbiro ter hkrati na enostaven in pregleden način približati izjemno široko ter pestro ponudbo, zato smo uvedli tri produktne linije:

- BC baby: linija ponuja vrhunske pripomočke, pohištvo in opremo za dojenčke,
BC play: linija obsega celotno paleto igrač za dojenčke in otroke do 10 leta starosti,
- BC style: linija združuje udobna oblačila in obutev za dojenčke in otroke do 10 leta starosti.

Verjamemo, da boste z izbrano ponudbo v vsaki od naših linij BC by Baby Center vedno našli kakovost, zanesljivost in pestrost, ki jo potrebujete tako za dojenčke kot tudi za zgodnje najstnike. Seveda v Baby Centru ostaja pomemben del ponudbe posebej oblikovan za vse bodoče mamice, ki pri nas najdete vse potrebno za brezskrben čas nosečnosti.

S celovito ponudbo, ki zagotavlja varnost, prijetno udobje in sproščeno igrivost, želimo biti tudi v prihodnje prva izbira v otroškem svetu. Za vse družine, velike ali majhne.

Prijazno vabljeni v naše prodajalne Baby Center!

 

Prvi koraki Baby Centra pred 30 leti

 

Vse se je začelo leta 1992, ko se je v Brežicah odprla prva trgovina Baby Center. Na samo 20 m² smo takrat ponudili različne izdelke za otroke, ki so jih kupci zelo dobro sprejeli. S postopno širitvijo prodajne mreže se je širila tudi raznovrstnost ponudbe, pester izbor priznanih blagovnih znamk pa tudi ciljna skupina, saj so pri nas poleg izdelkov za dojenčke in otroke vse za zadovoljno nosečnost našle tudi bodoče mamice. Že leta 1995 se je na slovenskem trgu prvič predstavil še en specializiran domači ponudnik izdelkov za otroke, saj se na Ptuju odpre prva trgovina Pikapolonica, ki prav tako uspešno širi prodajno mrežo in kmalu prestopi meje Slovenije.

Baby Center je na hrvaški trg vstopil leta 2012, že pred tem s franšiznimi prodajalnami na Kosovo in lansko leto tudi na trg Severne Makedonije. Pikapolonica pa je bila na Hrvaškem trgu prisotna že od leta 2009. Združitev, ki je povezala tradicijo in znanje dveh vodilnih trgovinskih znamk s ponudbo za otroke, pa je v letu 2021 odprla nove priložnosti za poslovni razvoj in nadgradnjo ponudbe v okviru zdaj skupne blagovne znamke Baby Center. S ponosom se oziramo nazaj in z veliko navdiha gledamo v prihodnost ter se veselimo vseh novih generacij otrok, ki bodo tudi v prihodnje rastle skupaj z nami.