Nakupujte pleničke Kit & Kin in sodelujte v nagradni igri!

Zakaj izbrati pleničke Kit & Kin? 

Nekdanja članica skupine Spice Girls - Emma Bunton in izkušeni direktor razvoja Christopher Money, sta v želji, da bi razvila pleničke, ki ne dražijo občutljive otroške kože, razvila plenice Kit & Kin.

Pleničke so izdelane iz nežnih, okolju prijaznih materialov, ki ne vsebujejo škodljivih kemikalij, so biološko razgradljive in zato manj obremenjujoče za okolje od klasičnih plenic. Plenice in vlažni robčki ter kozmetika so primerni za otroke in mamice z najbolj občutljivo kožo. Vsi izdelki so klinično testirani, hipoalergeni, potrjeni s strani dermatologov in imajo certifikat Soil Association.

Puhasta celuloza brez klora, ki jo uporabljajo za izdelavo plenic, je pridobljena iz trajnostnih gozdov, sprednji deli plenic, trakovi in obrobe proti uhajanju ter embalaža pa so izdelani iz biološko razgradljivega materiala. Z uporabo okolju prijaznih plenic ohranjamo naravne habitate, skrbimo za okrevanje slednjih ter pripomoremo k manjšemu onesnaževanju.

Kako sodelujete v nagradni igri? 

Nakup pleničk Kit & Kin vam v obdobju od 8. 11. do 31. 12. 2021 prinese sodelovanje v nagradni igri. Podarili bomo kar 3 koše za plenice Sangenic
Koše Sangenic, ki preprečujejo neprijetne vonjave, najdete tukaj

Opravite lahko več nakupov in si tako povečate možnosti za zmago! 
Nagradna igra velja le za člane kluba Pikapolonica. Zato pohitite in se včlanite tukaj - POSTANI ČLAN ZDAJ.

Srečne nagrajence bomo izžrebali 6. 1. 2022.