V vrtec in šolo brez skrbi!

Širok izbor izdelkov za vrtec in šolo najdete v najbližji prodajalni Pikapolonica ali na pikapolonica.si. V vrtec brez skrbi, greš tudi ti?

 

Po poletnih počitnicah je čas za pripravo na vrtec in šolo. Otroci navihano iščejo najlepša oblačila, obutev in pripomočke, starši pa brižno pregledujemo nakupovalne sezname in se sprašujemo, kaj še potrebujemo? Da bo vstop v vrtec ali šolo lažji, smo za vas pripravili seznam izdekov, ki jih potrebujete za brezskrben vstop v vrtec ali šolo. 

 

Varen in udoben avtosedež vedno in povsod

Varnost je vedno na prvem mestu! Ima otrok primeren avtosedež, v katerem se bo skozi celo leto varno prevažal? Sta za prevoz otroka opremljena tudi babica ali dedek? Nikoli se namreč ne sme zgoditi, da bi otroka prevažali brez primernega avtosedeža.
 

 

Naši NAJBOLJE PRODAJANI avtosedeži:

 
 
Avtosedež Safir i-Size 
Avtosedež Solution S2 i-Fix i-Size
Britax Römer Advansafix
Maxi-Cosi Titan Pro
Joie Bold
Širok izbor avtosedežev
 

 

Čudovita nova oblačila in obutev

Otroška radoživost, smeh in igra kar kličejo po novih barvitih modnih kombinacijah, ki jih je v naši ponudbi zares veliko. Modno oblečen otrok bo izražal svoj stil in sčasoma tudi sam začel iskati kombinacije, ki mu ustrezajo in v katerih se dobro počuti.

 

V jesen z novimi OBLAČILI in OBUTVIJO:

 
 
Otroška oblačila Cool Club 
Otroška obutev Adidas
Otroška oblačila Original Marines
Otroška obutev Geox
Otroški copati
Vrhunska ponudba otroških oblačil in obutve
 
 

Ne pozabite tudi na naljubšo igračo

Igra je za otroka zelo pomembna. Z igro otrok razvija svoje fino motorične sposobnosti in domišljijo, se nauči koncentracije, obenem pa se tudi zelo zabava. Le kaj je lahko lepšega od tega? Pobrskajte po širokem izboru igrač in izberite pravo za vašega otroka.

 

Izbor IGRAČ za zabavo in učenje:

 
 
Pokemon 
Rubikova kocka 
Pišem, berem, se igram 
Odkrij celoten svet igrač 
 
 
Čudovit nahrbtnik za vse stvari
 
Le kam z vsemi stvarmi? Rezervna oblačila, najljubša igrača, pleničke in še kaj se hitro najde za vrtec in šolo. Privlačni nahrbtniki so odlična rešitev za vse našteto. Motivov in oblik ne manjka, zato najdite takšnega, ki bo otroku najbolj ustrezal.

 

Izbor NAJLEPŠIH NAHRBTNIKOV:

 
Vrtčevski nahrbtnik Minnie 3D 
Nahrbtnik Pret Dino 
Vrtčevski nahrbtnik Paw Patrol 3D 
Nahrbtnik Pujsa Pepa 
Nahrbtniki in torbe  
 
 
 
LONČEK, DUDA in še kaj
 
Vedno se najde še kakšen pripomoček, ki pride prav. Lonček, duda, pleničke in ostali dodatki, ki jih otroci in starši preprosto potrebujejo.

 

PRIPOMOČKI za vse izzive in okuse:

 
 
Tolažilne dude 
Nosni aspirator 
KIT & KIN 
Previjanje in nega