Obvestilo o zaprtju prodajaln

Spoštovani,

v skladu s preventivnimi ukrepi vlade Republike Slovenije s ponedeljkom, 16. 3. 2020, zapiramo vse prodajalne Pikapolonica v Sloveniji.
Vse preventivne ukrepe vlade RS, s katerimi želi vlada zajeziti širjenje virusa in zmanjšati število obolelih, v celoti podpiramo. V teh težkih časih na prvo mesto postavljamo zdravje zaposlenih in kupcev, ter izvajamo vse ukrepe, s katerimi se bomo skupaj vrnili še močnejši in boljši.

V času zaprtja vseh fizičnih prodajaln vas vabimo, da svoj nakup opravite v spletni prodajalni pikapolonica.si, kjer lahko 24 ur na dan hitro in enostavno oddate svoje naročilo, ki vam ga bomo dostavili na dom. V želji, da dodatno zaščitimo vaše zdravje in zdravje dostavljalcev, smo začasno umaknili možnost plačila ob dostavi. Plačilo lahko varno in enostavno izvedete s plačilnimi in kreditnimi karticami ali preko sistema PayPal ob oddaji naročila.

V želji, da dodatno zmanjšate kontakte z dostavljalci, vas pozivamo, da se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

Ker želimo, da ostanete zdravi in da vam ne bo dolgčas, smo pripravili nekaj idej, s katerimi bo preživljanje časa doma z otroki še zabavnejše.

5 predlogov za preživljanje prostega časa doma. Preberi zapis

Ostanite zdravi in ponudite pomoč tistim, ki jo potrebujejo.
Vaša Pikapolonica