Okolju prijazni materiali tudi v Pikapolonici

Svet se vrti v smeri, ki med drugim narekuje, da moramo biti prijaznešji do okolja in narave, ki nam daje svoj življnski prostor. 

Tudi v Pikapolonici se trudimo in skrbimo za boljši jutri. V ta namen smo za vas pripravili ponudbo ekoloških plenic za nego najmlajših, naravno kozmetiko za občutljivo kožo, BIO in EKO igrače, senzorične igračke iz naravnega kavčuka ter linija oblačil iz organskega bombaža.

 

Predstavljamo vam čudovito linijo igrač iz BIO plastike. Igrače Dantoy.

Igrače iz lesene osnove in reciklirane plastike - igrače blagovne znamke Lena EKO.

Vse kar gre v usta najmaljših mora biti varno. Naravni kavčuk je prožen, ljubko barvit in nežen za dojenčke. Spoznajte linijo igrač Sophie la Girafe.

Nežne, mehke, super vpojne in povsem razgradljive pleničke. Za vaše male nadobudneže - ekološke plenice Kit & Kin.

Nega najobčutljiveše kože novorojenčkov, dojenčkov, malčkov, nosečnic in mamic. Izberite naravno kozmetiko Kit & Kin za dojenčke ter naravna kozmetika Kit & Kin za nosečnice in mamice.

Oblačila se vedno stikajo s kožo. Priporočljivo je, da za najmlaše izbrete čisti ogranski bombaž - bombaž brez pesticidov in ostalih škodljivi snovi. Preverite linijo oblačil Capsules - Minoti.

 

V sožitju z naravo - ker nam je mar!

Pobrskajte po kategorijah spletne prodajalne pikapolonica.si, kjer boste našli številne igrače in druge izdelke za vaše najmlajše.