Osebni prevzem v času posebnih ukrepov

OBVESTILO KUPCEM!

Zaradi podaljšanja dostavnih rokov dostavnih služb, vam predlagamo, da za vsa naročila oddana na pikapolonica.si izberete OSEBNI PREVZEM v prodajalnah Pikapolonica.

Lahko se oglasite tudi v najbližji prodajalni Pikapolonica, ki je odprta po rednem delovnem času. Delovni čas si lahko ogledate tukaj.

Obiščete nas lahko v odrtih prodajalnah Pikapolonica od ponedeljka do sobote po rednem delovnem času, ki si ga lahko ogledate TUKAJ.

Izberite osebni prevzem in si praznična darila zagotovite še pravočasno.

Prevzemna mesta so odprta za osebni prevzem po rednem delovnem času,
ki si ga lahko ogledate TUKAJ

*Osebni prevzem je možen le v prodajalnah, kjer so vsi izdelki iz naročila na zalogi. Osebni prevzem ni možen, ko vseh izdelkov iz naročila ni na zalogi v eni prodajalni. V tem primeru predlagamo, da izberete dostavo na domač naslov ali iz košarice odstranite izdelek, ki ga v želeni prodajalni ni na voljo.

Spoštujte pravila in navodila zaposlenih

Vljudno vas prosimo, da ob obisku prevzemnega mesta upoštevate spodnja pravila in morebitna dodatna navodila naših zaposlenih ter tako poskrbite za svojo varnost, varnost ostalih kupcev in naših zaposlenih.

Imate težave pri oddaji naročila?

Za pomoč pri oddaji naročila preberite zapis "Postopek nakupa v spletni prodajalni Pikapolonica" ali prebrskajte med odgovori na pogosto zastavljena vprašanja.