Osebni prevzem v času posebnih ukrepov

Obiščete nas lahko v odrtih prodajalnah Pikapolonica od ponedeljka do sobote po prilagojenem urniku, ki si ga lahko ogledate TUKAJ.

V času, ko so naše prodajalne zaradi ukrepov povezanih z zajezitvijo širjenja epidemije COVID-19 zaprte, vam za naročila oddana na www.pikapolonica.si še vedno omogočamo varni osebni prevzem na izbranih prevzemnih mestih po Sloveniji*.

Osebni prevzem lahko od ponedeljka, 30. 11. 2020,
opravite v vseh prodajalnah Pikapolonica.

Prevzemna mesta so odprta za osebni prevzem po prilagojenem urniku,
ki si ga lahko ogledate TUKAJ

*Osebni prevzem je možen le v prodajalnah, kjer so vsi izdelki iz naročila na zalogi. Osebni prevzem ni možen, ko vseh izdelkov iz naročila ni na zalogi v eni prodajalni. V tem primeru predlagamo, da izberete dostavo na domač naslov ali iz košarice odstranite izdelek, ki ga v želeni prodajalni ni na voljo.

Spoštujte pravila in navodila zaposlenih

Vljudno vas prosimo, da ob obisku prevzemnega mesta upoštevate spodnja pravila in morebitna dodatna navodila naših zaposlenih ter tako poskrbite za svojo varnost, varnost ostalih kupcev in naših zaposlenih.

Imate težave pri oddaji naročila?

Za pomoč pri oddaji naročila preberite zapis "Postopek nakupa v spletni prodajalni Pikapolonica" ali prebrskajte med odgovori na pogosto zastavljena vprašanja.