Teden dojenja - obdarujemo porodnišnice in vas!

Obeležujemo svetovni teden dojenja, ki bo v tem letu tematsko obarvan s podporo dojenju in mamicam! 

Tudi v Pikapolonici se zavedamo, da je materino mleko najboljša hrana za dojenčka in mu ponudi vse, kar njegovo telo potrebuje. Pri tem pa se tke tudi neskončna vez med dojenčkom in mamico, ki je res neprecenljiva.

Pomagamo porodnišnicam in mamicam

Dojenje je naravno, a velikokrat ne steče, kot bi si vsaka mamica želela. Včasih boli, je neprijetno, prihaja do nepravilnega pristavljanja, težav pri sesanju otroka ali pri dvomu vase. Takrat si vsaka mamica želi prijazne besede in dodatne pomoči. Zato smo se v Pikapolonici v sodelovanju s podjetjem MAM odločili, da slovenske porodnišnice obdarimo s pripomočki, ki bodo olajšali začetne težave z dojenjem in mamicam vlili nekaj samozavesti za lažjo vrnitev k dojenju. Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi tudi mamicam, ki imajo na začetku nekaj težav, povrnemo samozavest in jih spodbudimo k dojenju.  

Med obdarovanimi porodnišnicami je tudi porodnišnica Ptuj.
Med obdarovanimi porodnišnicami je tudi porodnišnica Ptuj.

Darila so bili veseli tudi v porodnišnici Jesenice.
Darila so bili veseli tudi v porodnišnici Jesenice.

Podarili smo paketek s katerim bo dojenje še lažje! Paketek vključuje električno prsno črpalko 2 v 1, ročno prsno črpalko, Chicco prsne blazinice in steklene stekleničke. 

Ugodnosti za naše člane

Do nedelje, 8. 8. 2021, lahko izdelke za dojenje MAM nakupujete kar 15 % UGODNEJE.

Preverite ponudbo

Predavanja na temo dojenja

V tednu dojenja smo skupaj z Veva, spletno šolo za starše, pripravili kratke videe o dojenju, s katerimi želimo pomagati vsem mamicam, da postanejo samozavestne pri začetkih dojenja, morebitnih težavah in odstavljanju. 

Predavanja bodo objavljena vsak dan med 2. 8. in 6. 8. ob 18.00 uri na Facebook strani Pikapolonica - vse za otroka in Instagram profilu Pikapolonica_prodajalna

 

Nagradna igra ob tednu dojenja

Obiščite Instagram profil Pikapolonica in sodelujte v nagradni igri, v kateri podarimo električno prsno črpalko MAM 2 v 1. 

Zakaj je ta električna prsna črpalka tako posebna?

Priročno in praktično črpalko odlikujejo karakteristike, ki vam bodo olajšale njeno uporabo in naredile črpanje mleka prijetno in sproščeno. Zaradi mehkega nastavka, ki nežno objame dojko, vakuuma, ki posnema dojenčkovo sesanje in s tem dodatno stimulira nastajanje mleka, zelo tihega motorja in digitalnega ekrana, na katerem lahko spremljate postopek črpanja, je črpanje mleka povsem brezskrbno. 

Črpalka je zasnovana v sodelovanju s strokovnjaki in je ergonomske oblike, kar pomeni, da se popolnoma prilagodi obliki dojke in zagotavlja učinkovit in neboleč iztis mleka. 9 programov stimulacije in 9 programov črpanja omogoča individualno prilagoditev delovanja črpalke vsako posameznici. Zaradi polnilne baterije, ki zdrži do 5 ur, jo lahko povsod nesete s seboj, hkrati pa jo lahko v zgolj dveh korakih spremenite v ročno črpalko. 

Kaj vsebuje paket Električna prsna črpalka 2 v 1:

- zgornji nastavek za ročno črpalko, 
- dve steklenički (130 ml in 160 ml), 
- dve posodici za shranjevanje mleka in
- adapter. 

Klikni tukaj in sodeluj v nagradni igri.