Ti si najboljša mami!

Draga mamica - danes je tvoj dan!

 

Materinski dan je posvečen vsem materam in se praznuje 25. marca v letu. Je dan, ki je namenjen njim – materam, ki so predane svojim otrokom z vso svojo srčnostjo in predanostjo, vse od dne, ko dete priveka na svet.

V Pikapolonici se zavedamo, da je mama otroku »celi svet« in verjamemo, da je vsaka mama ena in edina, da je najboljša in da je njen objem najtoplejši na svetu.

Nasmej se in lepo praznuj.

Izkoristi 12 % popust* na izdelek po izbiri in ga nameni sebi ali svojemu dojenčku, malčku, otroku.

Praznujte skupaj in se poveselite drug z drugim.

 

Akcijska ugodnost velja samo danes, 25. 3. 2020, v spletni prodajalni pikapolonica.si.

 

Popust velja za člane kluba Pikapolonica in se obračuna na blagajni. Za obračun popusta se je potrebno prijaviti.

 

*Akcija velja v sredo, 25. 3. 2020, na www.pikapolonica.si. Popust velja na izdelke z redno ceno iz zaloge in se obračuna na blagajni. Popust velja na izdelke z redno ceno iz zaloge in se obračuna na blagajni. Akcija velja za člane kluba Pikapolonica. Izdelki s klub ceno, druge akcije in kuponi ugodnosti so izvzeti. Akcija ne velja za nakup darilnih bonov. Skladno s 16. členom Pravilnika o začetnih formulah za dojenčke in nadaljevalnih formulah za dojenčke in majhne otroke akcije ni mogoče uveljavljati na začetne formule (začetna mleka, označena s številko 1) in skladno z Zakonom o enotni ceni knjige akcije ni mogoče uveljavljati na knjige, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev. Akcija ne velaj tudi za izdelke, navedene na Seznamu izdelkov izvzetih iz akcij, ki je objavljen tukaj.