Z nalepkami do -40 % na izbrane Chicco izdelke!

Spoznajte Chicco!

Italijanska blagovna znamka Chicco je največja evropska blagovna znamka za dojenčke. Z več desetletno tradicijo je prisotna v več kot 120 državah, na šestih različnih celinah. 

V dobrih 60. letih je Chicco razvil izjemno širok in raznolik nabor izdelkov, ki sledijo sodobnim trendom in smernicam strokovnjakov. Ponujajo učinkovite rešitve za sodobne starše, otrokom pa nudijo varnost, udobje ter pripomorejo k zdravemu razvoju. 

Chicco igrače zadovoljijo otrokove potrebe po odkrivanju in učenju. S pravilnimi spodbudami bo vaš dojenček varno in zadovoljno rasel in se razvijal. Otroški avtosedeži, vozički, prenosne postelje in drugi pripomočki zagotavljajo otroku varnost ter udobje tako doma kot tudi na poti. 

Izbrani Chicco izdelki do -40 % ugodneje! 

Med 21. 9. in 21. 12. 2020 boste za vsakih 10 eur vrednosti nakupa prejeli eno nalepko Chicco. Zbrane nalepke lahko izkoristite za ugoden nakup do -40% ugodneje na izbrane Chicco izdelke

Zbiranje nalepk smo podaljšali do 15. 1. 2021. Unovčite pa jih lahko vse do 31. 1. 2021 v vseh prodajalnah Pikapolonica.

Preberite si več o izdelkih tukaj.

Voziček Lite Way Complete
Postelja Next2Me Air
Ležalnik Baloon
Igralna blazina s projektorjem
Poganjalec Red Bullet in Pink Arrow
Sprehajalec vrtnar 2 v 1
Koš za plenice
Več o izdelkih

Kako do odličnih popustov na izbrane Chicco izdelke?

Povsem preprosto! Nakupujte v prodajalnah Pikapolonica in zbirajte Chicco nalepke.
Med 21.9. in 15. 1. 2021 prejmete za vsakih 10 € nakupa 1 Chicco nalepko (če opravite nakup za 10 €, prejmete 1 nalepko, za 20 € prejmete 2, za 30 € prejmete 3 in tako naprej). 

Zbrane nalepke lahko unovčite vse do 31. 1. 2021 v prodajalnah Pikapolonica!

 

Več o akciji in splošnih pogojih si lahko preberete tukaj.