od mamice za mamico
Polonino svetovanje s prve roke

 

Ob zadnjem svetovanju o izdelkih, ki je tokrat potekalo v eni izmed naših prodajaln in ste ga lahko v živo spremljali na našem Facebook profilu, je Polona govorila o  nepogrešljivih ali "must have" izdelkih, ki vam bodo zagotovo zelo koristili v prvih mesecih z vašim dojenčkom. 

Ste zamudili svetovanje v živo? Nič zato, TUKAJ si lahko celoten video z zanimivimi informacijami in koristnimi ter uporabnimi nasveti ponovno ogledate.

 

Ne spreglejte tudi priporočenih ali "must have" izdelkov:

Blazina za dojenje

Blazine za dojenje pomagajo razbremeniti materine roke in hrbet ter zagotavljajo varno in mehko ležišče dojenčku. Gre za multifunkcionalne blazine, ki jih lahko uporabljate kot oporo za hrbet, medenico ali trebuh v nosečnosti, kot oporo za sedenje otroka, kot zaščito na postelji in na številne druge načine. Blazina, ki vas bo spremljala na vaši poti materinstva vse od nosečnosti naprej. V ponudbi boste za

Blazina za dojenje
Blazina za dojenje

Bubaba gnezdece

Gnezdece je namenjeno spanju, počivanju ter previjanju in ščiti otroka, preprečuje morebitne padce ter mu daje občutek varnosti in topline. Dojenček se bo v gnezdecu počutil varno in udobno, kot v maminem trebuščku. Namestite ga lahko v otroško posteljico, na posteljo, na previjalno površino, na kavč ali celo na tla. Izjemno priljubljen pripomoček sodobnih mamic. Uporablja se lahko obojestransko in je enostavno za prenašanje.

Gnezdeca za dojenčka
Gnezdeca za dojenčka

Ob posteljna posteljica FreeON - Close&Free ali Close&Free Dream

S posteljo Close&Free in Close&Free Dream bo mamici kot tudi dojenčku omogočen vzajemni počitek. Krepi vez med otrokom in staršem in vzpodbuja dojenčkovo samozavest, saj dete spančka samostojno, ob tem pa mu ni odvzeta bližina mamice.

Ob posteljna posteljica Close&Free
Ob posteljna posteljica Close&Free

Vrtiljak Next 2 Dream Chicco

Prisrčen vrtiljak v nežni barvi bo dojenčka uspaval in ga popeljal v svet sanj s klasično glasbo ali s pomirjajočim šumom. 

Vrtiljak za k posteljici ali zibelki
Vrtiljak za k posteljici ali zibelki

Multifunkcijski pripomoček Chicco Baby Hug 4 v 1 

S kar štirimi načini uporabe, ki vas zaradi svoje sposobnosti spreminjanja in prilagajanja fizičnemu razvoju in rasti otroka, spremlja na poti odraščanja. Saj se lahko enostavno spremeni v zibelko, privzdignjen stol, stol za hranjenje ali prvi stol za malčka in je primeren za uporabo v domačem okolju ali na poti.

Ležalnik in gugalnik Baby Hug
Ležalnik in gugalnik Baby Hug

Avent digitalna video varuška SCD841

Digitalna video varuška vam omogoča varno in zasebno povezavo z otrokom s prilagodljivo tehnologijo FHSS, ki zagotavlja najnižjo stopnjo motenj. Otrokov glas slišite v zvoku popolne kakovosti, sliko otroka pa lahko podnevi in ponoči jasno spremljate s kristalno jasno infrardečo nočno sliko

Avdio-digitalna varuška
Avdio-digitalna varuška

FreeON prenosna previjalna miza z banjico Koala

Naj bo previjanje in kopanje dojenčka prijeten ritual za vas in vašega dojenčka. Previjalni mizi je dodana banjica za kopanje.

Previjalna mizica z banjico
Previjalna mizica z banjico

Mediblink ušesni termometer M300

Ušesni termometer je ergonomsko oblikovan in enostaven za uporabo. Temperaturo izmeri v 1 sekundi. Ima velik in osvetljen LCD zaslon, 10 spominskih mest, možnost izbire merske enote (°C ali °F) ter zvočno in vizualno opozorilo v primeru povišane temperature.

Termometer za merjenje telesne temperature
Termometer za merjenje telesne temperature

Nosilka Boba X

Nosilke so uporaben pripomoček za vse aktivne starše. V vašem toplem objemu bo otroku udobno in počutil se bo varno. V nosilki otrok lažje zaspi, starši pa imajo proste roke za vsakodnevna opravila. Nosilke BOBA so ergonomsko oblikovane in ustrezajo vsem varnostnim certifikatom, zato so prava izbira za vas in vašega malčka.

Nosilka Boba X
Nosilka Boba X

Spremljajte naš Facebook profil, kjer vas bomo sproti obveščali o novih temah in terminih svetovanja v živo.

 

#ostanidoma #ostanimozdravi #druzinana1mestu