Chicco – povsod, kjer so otroci

Italijanska blagovna znamka Chicco je največja evropska blagovna znamka za dojenčke, z več desetletno tradicijo je prisotna v več kot 120 državah na 6 različnih celinah. V dobrih 60 letih je Chicco razvil izjemno širok in raznolik nabor izdelkov, ki sledijo sodobnim trendom in smernicam strokovnjakov, nudijo učinkovite rešitve za sodobne starše ter nudijo otrokom varnost, udobje ter zdrav razvoj.

Pobrskajte med izdelki Chicco

 

Igrače

Chicco igrače zadovolijo otrokove potrebe po odkrivanju in učenju. S pravilnimi spodbudami bo vaš dojenček varno in zadovoljno rasel in se razvijal.

Otroška oprema

Otroški avtosedeži, vozički, prenosne posteljice in drugi pripomočki zagotavljajo otroku varnost in udobje tako doma kot tudi na poti.

Hranjenje

Stolčki za hranjenje, mešalniki in soparniki, skodelice in drugi pripomočki bodo poskrbeli, da bodo obroki vedno veseli in brez skrbi.

Dudice in stekleničke

Dude in stekleničke Chicco odlikuje posebna zasnova, ki poskrbi za naravno dihanje in normalen razvoj zobkov in čeljusti.

Zdravje in nega

Poskrbite za zdravje in nego svojega otroka s termometri, aspiratorji, ščetkami in drugimi pripomočki posebej oblikovanimi za vaše najmlajše.

Za mamice

Da bo v poporodnem času tudi mamici udobno, poskrbijo prsne črpalke in drugi izdelki namenjeni izključno mamicam.

Chicco znižani izdelki

Zapri