Izberite pravo darilo – izberite darilno kartico Pikapolonica

darilne kartice Pikapolonica
Če ne veste, kaj podariti, je darilna kartica Pikapolonica odlična ideja za darilo, s katerim zagotovo ne boste zgrešili.

Se tudi vi večkrat znajdete v dilemi in ne veste, s čim obdarovati svoje najmlajše, nosečke in malčke ob posebnih priložnostih? Vam pogosto primanjkuje časa za nakup daril in se nakupovanja lotevate zadnji trenutek?
Za vas imamo preprosto rešitev, izberite darilno kartico Pikapolonica, ki jo najdete v vseh prodajalnah Pikapolonica po vsej Sloveniji!

Tisti, ki raje nakupujete iz udobja lastnega doma, pa se lahko enostavno izognete gneči v prodajalnah in darilno kartico kupite tudi v spletni prodajalni Pikapolonica.
Na pikapolonica.si si zagotovite svoj darilni bon z le nekaj enostavnimi kliki.

Nakup darilne kartice Pikapolonica je izredno priročna rešitev za vse tiste, ki kupujejo darilo za otroka, a ne vedo kaj izbrati ali tiste, ki zaradi pomanjkanja časa z nakupom odlašajo do zadnjega trenutka.
Darilni bon bo izvrstno rojstnodnevno darilo, darilo ob krstu, obhajilu ter ob zaključku šolskega leta. Lepo presenečenje pa bodo tudi ob rojstvu otroka ali na babyshower zabavi. 

Na darilno karico vam lahko naložimo poljuben znesek, v spletni prodajalni pa lahko izbirate prednaložene kartice v vrednosti 10 €, 20 € in 50 €. Ob izbiri poljubne vrednosti pa vam odslej ponujamo tudi izbiro med dvema motivoma darilne kuverte.

Izberite med dvema ličnima motivoma – rdečim, ki je primeren za vse priložnosti in sivim, ki je namenjen čestitki ob rojstvu otroka.

Nič več zapravljanja časa za premišljevanje o popolnem darilu! Z nakupom darilne kartice Pikapolonica boste zagotovo pričarali nasmeh na obraz slavljenca, sebi pa prihranili ogromno časa in skrbi.

Več o pogojih koriščenja darilnih kartic lahko preberete tukaj.

 

Zapri