Prodajalne Pikapolonica združene z Baby Centrom

Dobrodošli v družini

 

 

Spoštovane stranke, spoštovani člani kluba,

dolgoletna tradicija, znanje in strokovnost obeh ekip, ki sta sledili razvoju dveh blagovnih znamk Pikapolonica in Baby Center, sta sedaj združeni pod skupno blagovno znamko Baby Center.

Tradicija in skupne vrednote, ki jih prenašamo, nam dajejo močno oporo pri uresničevanju zastavljene vizije - biti prvi izbor nosečnic, mladih mamic, staršev in vseh, ki svojim otrokom želijo le najboljše s celovito, strokovno in premišljeno ponudbo izdelkov združeno na enem mestu s prijaznimi nasveti naših prodajalcev.

Skupaj bomo še naprej gradili močno in prepoznavno blagovno znamko Baby Center, ki je sinonim za široko ponudbo, odlično kakovost, strokovno in prijazno podporo vsem vam od trenutka, ko bo središče vašega sveta postala varno in igrivo odraščanje otroka.

Pri tem nas vodijo skupne vrednote naših zaposlenih – spoštovanje, zaupanje, sodelovanje, iskrenost in inovativnost.

 

Veseli nas, da ste del te družine.

V prihodnjih dneh ter predvideno do konca oktobra, bomo začeli spreminjati vizualno podobo poslovalnic Pikapolonice - v novo zunanjo podobo - pod blagovno znamko Baby Center.

 

 

Kaj se spreminja za vas kot stranke?

Prodajalne Pikapolonica dobijo novo ime - Baby Center. Lokacija prodajaln se ne spremeni, prav tako se ne spremeni delovni čas prodajaln Pikapolonica. Vse lokacije poslovalnic Baby Center lahko preverite TUKAJ.

Če nakupujete v spletni prodajalni pikapolonica.si in želite kot način dostave naročila izbrati osebni prevzem, bo ta možnost še vedno na voljo. Osebni prevzem lahko izberete v najbližji prodajalni Pikapolonica oziroma Baby Center, ki ima vse želene izdelke na zalogi.

Spletna prodajalna pikapolonica.si še naprej nemoteno deluje. Vljudno vabljeni k nakupu: pikapolonica.si.

 

Nakupovanje v internetnih trgovinah

Nakupujete lahko v dveh spletnih prodajalnah: pikapolonica.si in babycenter.si.

Za koriščenje ugodnosti na pikapolonica.si* se je potrebno registrirati na povezavi: https://www.pikapolonica.si/customer/account/create/

Za koriščenje ugodnosti na babycenter.si* se je potrebno registrirati na povezavi: https://www.babycenter.si/register

*če ste si ustvarili svoj profil/spletno klub kartico na eni od navedenih spletnih prodajaln, ta velja za nakupe v vseh fizičnih trgovinah Baby Center. Tako lahko s klub kartico Pikapolonica kot Baby Center opravite nakup v vseh fizičnih trgovinah Baby Center.

 

Kaj se spremeni za vas kot člane kluba Pikapolonica?

Poenotili smo pogoje poslovanja klubov Pikapolonica in Baby Center, tako da sedaj člani kluba Pikapolonica dobijo še boljše pogoje. Za vsak nakup nad 10 € ali več prejmete bonus v višini 2% zneska nakupa na klub kartico. Več o novih pogojih kluba kliknite tukaj.

Vse ugodnosti, ki ste jih prejeli na vašo klub kartico Pikapolonica lahko uporabljate v vseh trgovinah Baby Center.

Če še niste član kluba Baby Center, se za koriščenje ugodnosti kluba registrirajte in ustvarite svoj profil/spletno kartico Baby Center tukaj: https://www.babycenter.si/register

Koriščenje bonusa - bonus, zbran na klub kartici Pikapolonica, lahko koristite v kateri koli trgovini Baby Center.

 

Več odgovorov na pogosto zastavljena vprašanja najdete na tej povezavi.

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte na elektronskem naslovu: klub@babycenter.si

Zapri