FreeON – vse za tvojega dojenčka

Slovenska blagovna znamka otroške opreme FreeON s svojimi izdelki že 10 let sledi trendom sodobnega starševstva. Temeljne vrednote blagovne znamke se odražajo v vsakem izmed njihovih izdelkov, to so kakovost, funkcionalnost, varnost in estetska dovršenost. FreeON želja je zagotoviti otrokom skrbno in strokovno zasnovano osnovo za nadaljnjo rast in razvoj ter omogočiti staršem kvalitetno preživljanje časa z otroki in ustvarjanje dragocenih spominov.

Pobrskajte med izdelki FreeON

 

Otroški vozički

Širok nabor atraktivnih in funkcionalnih otroških vozičkov namenjenih vsakodnevnim sprehodom, vikend izletom in družinskim počitnicam.

Otroški avtosedeži

Otroški avtosedeži FreeON zagotavljajo malčku varnost in udobje na poti, da je vsaka pot polna smeha in veselja.

Otroška oprema

Udobni in praktični stolčki za hranjenje, hojice, kenguruji, udobni gugalniki in ležalniki bodo olajšali vaš vsakdan.

Otroška soba

Leseno pohištvo, prenosne postelje, obposteljne posteljice, previjalne blazine in drugi izdelki, vključno s posteljninami Bubaba by FreeON, so namenjeni mirnemu spanju, prijetnemu počitku in sladkim sanjam vaših malčkov.

Previjanje in nega

Vsakodnevna nega bo z otroški koži prijaznimi kopalnimi plaščki, tetra pleničkami, izdelki za kopanje in previjanje enostavna in hitra.

Za nosečnice in mamice

Nosečniške blazine in blazine za dojenje bodo omogočile udobnejše spanje in dojenje, priročne torbe pa omogočile, da boste vedno imeli s seboj vse, kar potrebujete.

Znižanje FreeOn izelkov

Zapri