Hiška nagrad

555060
Redna cena 29,99 €
Možnost brezplačne dostave. Kako deluje?
Na zalogi. Predvidena odprema: jutri*
Naročite na spletu - prevzemite v prodajalni Kako deluje?
VIGA
Dodaj na seznam želja

Opis izdelka

Preprosta vsakdanja opravila ali pomembni opravki, ki jih imamo le nekajkrat letno - učenje samostojnosti je za otroka ključen korak na poti odraščanja in prav je, da mu pri uvajanju rutine in osvajanju določenih vedenj in ravnanj pomagamo na prijazen in razumljiv način, ki ga bo motiviral in spodbudil njegovo željo po dokazovanju in samostojnosti.

Otroci osnovne načine vedenja in ravnanja najlažje osvojijo v zgodnjem otroštvu, zato moramo z učenjem začeti dovolj zgodaj. Poskrbite, da bo pospravljanje, umivanje zob, kopanje, oblačenje in ostalo zabavna aktivnost, ki bo otroku predstavljala izziv, ne napor. Sprva skozi igro, nato kot pomoč staršem in na koncu kot samostojno aktivnost.

Izberite pet aktivnosti, ki bi jih v posameznem tednu želeli še posebej spodbujati pri otroku, razložite mu, kaj od njega pričakujete, zakaj je pomembno, da si vsak dan umiva zobe, pomaga pri pripravi jedilne mize, pospravi svojo posteljo in podobno ter ga za vsako opravljeno nalogo nagradite z zvezdico. Ob koncu tedna zvezdice preštejte in če je dosegel zahtevno število zvezdic, se skupaj dogovorita, kakšna nagrada ga čaka. Mejno število zvezdic naj bo razumno in smiselno glede na otrokove sposobnosti; dovolj nizko, da ga bo motiviralo k opravljanju aktivnosti in se mu bo zdelo dosegljivo in hkrati dovolj visoko, da mu bo predstavljajo izziv in bo od njega zahtevalo doslednost.

Hiška nagrad vsebuje leseno tablo, 16 magnetov z aktivnostmi, 12 magnetov z nagradami, 2 prazna magneta za poljubno aktivnost ali nagrado ter 70 zvezdic v dveh različnih barvah, saj lahko hiško nagrad uporabljate za dva otroka hkrati. Vpišite otrokovo ime, določite aktivnosti in nagrado in naj se zbiranje zvezdic začne!

Primerno za otroke starejše od 3 let.

Varnostno opozorilo
Dodatne informacije
ZnamkaVIGA
Višina izdelka (v cm)0.0000
Dolžina izdelka (v cm)0.0000
Širina izdelka (v cm)0.0000
Višina embalaže (v cm)0.0000
Dolžina embalaže (v cm)0.0000
Širina embalaže (v cm)0.0000
Primerno za starost od3 let
Napišite svoje mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko oddajo komentar. Prosimo vpišite se or ustvarite račun.

Pobrskajte po naši zakladnici uporabnih nasvetov.

OTVORITEV - prenovljena prodajalna Pikapolonica Ptuj

Vabljeni k obisku na Slomškovo 3, Ptuj.

Nova BIO linija igrač blagovne znamke dantoy

Družbeno odgovorna blagovna znamka igrač, ki bi jo morali poznati vsi sodobni starši.

Ste vedeli, da je dojenje okolju prijazno?

Tako je. Dojenje je koristno za otroka, mamico in naravno okolje.

Zapri