Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Sterilizacijska tekočina 1l

Šifra: 6485720 Redna cena: 4,99 €
Dostava: v 7 delovnih dneh
Zaloga po prodajalnah

Opis izdelka

Dezinfekcijska tekočina, ki učinkuje proti bakterijam, glivam in virusom. Uporablja se za mikrobiološko dekontaminacijo vseh predmetov, ki pridejo v stik z vašim malčkom. Večnamensko razkužilo. Uporablja se lahko za izdelke iz kovine ali plastike, kot so: stekleničke za hranjenje, nastavki za bradavice, dude, igrače, jedilni pribor, grizala, ... Primemo za otroke od rojstva naprej. Brez vonja. Pred uporabo natančno preberite navodilo.
 
LASTNOSTI:
* Sestavine: didecildimetilamonijev klorid .... 1,75 g/100 g
* NAVODILO ZA UPORABO: Stekleničke za hranjenje, nastavki za bradavice, dude, igrače, jedilni pribor za novorojenčke: pripravimo 2 % raztopino razkužila (v liter vode damo en do oznake številka I napolnjen priložen merilni lonček). Kontaktni čas: 60 minut (očiščene predmete pustite potopljene v raztopini najmanj 60 min). Predmete vzemite iz raztopine z umitimi rokami in jih temeljito sperite s čisto vodo.
* Po uporabi prazno, dobro sprano embalažo odložite med komunalne odpadke.
* Rok uporabe: 3 leta. Datum poteka roka uporabe in številka serije sta odtisnjena na embalaži.
* Vsebina: 1000 ml e
 
OPOZORILO: Ne shranjujte zraven hrane, pijače in kemikalij. V primeru zaužitja: ostanite mirni. Usta sperite z vodo in poiščite zdravniško pomoč. Zdravniku pokažite etiketo.  
 
POZOR: Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.
PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode/mila.
PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.
 
lzdeluje: Artsana SpA, Via Saldarini Catelli 1, 22070 Grandate  (Como), Italija 
Distributer: Apollo d.o.o., Slomškova 3, 2250 Ptuj, 08/2008 650, www.apollo.si
 
Varnostno opozorilo:
 

Podobni artikli

CHICCO

Sterilizacijska tekočina 1l

Šifra: 6485720
4,99 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica