Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Mešalnik in soparnik 4 v 1

Šifra: 870845 Redna cena: 169,90 €
Dostava: 5-7 delovnih dni
Zaloga po prodajalnah
Brezplačna dostava

Opis izdelka

Edinstveni način kuhanja v pari za zdrave obroke
Zavedamo se, da je hranljiva hrana zelo pomembna za zdrav razvoj otroka. Z aparatom za pripravo zdrave otroške hrane Philips Avent lahko enostavno pripravljate okusne obroke glede na otrokove potrebe.

Enostavno pripravljajte hranljivo otroško hrano

  • Kuhajte, mešajte, odmrzujte, pogrevajte
  • Zdravo kuhanje v pari
  • Kuhajte v pari in mešajte v eni posodi
  • Nasveti za navajanje na gosto hrano

Edinstveni način kuhanja v pari za zdrave obroke
Skuhajte zdrave obroke s paro – edinstvena tehnologija omogoča kroženje pare navzgor, zato so vse sestavine enakomerno skuhane in niso prekuhane. To ohranja okus in teksturo hrane ter tekočin iz sestavin.

Od kuhanja v pari do mešanja – vse v eni priročni posodi
Ena sama posoda vam nudi vse, kar potrebujete za pripravo hranljive otroške hrane. Ko sestavine skuhate v pari, morate posodo samo še obrniti, da se zaskoči, in nato lahko vsebino zmešate do želene gostote.

Od pasirane hrane do hrane v kosih – za vse korake privajanja
Z vami na vsakem koraku privajanja, od posebej fino zmešanega sadja in zelenjave do kombiniranja sestavin in nato še pripravljanja hrane z večjimi kosi.

Kuhajte v pari, mešajte, odmrzujte in pogrevajte domače obroke
Pripravite hranljive domače obroke v eni sami posodi. Hrano lahko postrežete takoj ali jo shranite v priloženo posodo in jo pozneje pogrejete z enostavnimi funkcijami pogrevanja ali odmrzovanja.

Pripravite do štiri obroke naenkrat
Pprihranite dragoceni čas in načrtujete vnaprej – v posodi s prostornino 1000 ml lahko naenkrat pripravite do štiri obroke. En obrok postrezite, ostale tri pa shranite v hladilnik ali zamrzovalnik.

Posoda in rezilo, ki sta primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, in zbiralnik za vodo z enostavnim dostopom
Mešalnik in soparnik 4-v-1 je zelo praktičen tudi, ko končate s pripravo hrane. Posodo in rezilo lahko operete v pomivalnem stroju, zbiralnik za vodo pa lahko zaradi odprte zasnove enostavno očistite in znova napolnite, da lahko pri kuhanju vedno uporabljate čisto paro.

Opozorilo s piskom
Ni vam treba čakati ali opazovati. Poseben pisk vas bo opozoril, da je hrana kuhana do popolnosti. Nato morate posodo samo še obrniti in zmešati vsebino ter hrano postreči ali shraniti.

Podobni artikli

AVENT

Mešalnik in soparnik

Šifra: 72636
134,90 €
Klub cena
NUK

Mešalnik in soparnik 4v1

Šifra: 10256304
89,90 € 129,90 €
AVENT

Mešalnik in soparnik 4 v 1

Šifra: 870845
169,90 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica