Steklenička Anti-Colic z ventilom AirFree

852636
Redna cena 8,39 €
Možnost brezplačne dostave. Kako deluje?
Na zalogi. Predvidena odprema: jutri*
Naročite na spletu - prevzemite v prodajalni Kako deluje?
AVENT
Dodaj na seznam želja

Opis izdelka

Steklenička Anti-Colic proti krčem z ventilom AirFree, ki je zasnovana posebej zato, da zmanjšuje trebušne krče, pline in refluks.
 
Ventil AirFree pripomore, da dojenček pogoltne manj zraka. Ventil v cuclju preprečuje nastanek vakuuma med pitjem in omogoča neprekinjeno hranjenje. Cucelj ostane napolnjen z mlekom, tudi ko stekleničko držite vodoravno, da je lahko dojenček med pitjem v naravnejšem, pokončnem položaju. Ta sistem zmanjšuje refluks, pomaga pri prebavi in poskrbi za udobnejše hranjenje tako za vas kot za vašega dojenčka.
 
Način pitja otroka se med odraščanjem spreminja. Izberite cucelj z ustrezno hitrostjo pretoka za določeno stopnjo razvoja. Oblika cuclja omogoča dojenčku dober oprijem, tekstura z brazdami pa preprečuje, da bi se cucelj sesedel, zato je lahko hranjenje neprekinjeno in udobno.
Stekleničke Philips Avent Anti-Colic in Classic+ lahko uporabljate z ventilom AirFree ali brez, vendar pa jih morate uporabljati izključno s cuclji Philips Avent Anti-Colic in Classic+. Ni združljivo s serijo Natural.
 
Lastnosti:
  • steklenička je iz polipropilena,
  • brez bisfenola A,
  • ergonomska oblika in širok vrat,
  • enostavno sestavljanje, čiščenje in držanje,
  • primerna za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico,
  • ventil AirFree je združljiv s stekleničkami Philips Avent Anti-Colic in Classic+ 125 ml, 260 ml in 330 ml.
 
Na voljo:
  • 125 ml, s silikonskim cucljem s pretokom za novorojenčka, 0m+,
  • 260 ml, s silikonskim cucljem s počasnim pretokom, 1m+.
 
 
*Ventil AirFree™ je zasnovan tako, da dojenček pogoltne manj zraka. Cucelj je napolnjen z mlekom tudi v vodoravnem položaju, za pokončno hranjenje. To pomaga malčku, da pogoltne manj zraka, kar zmanjšuje možnost težav pri hranjenju, kot so trebušni krči, plini in refluks.
*80% od 144 mamic v ZDA se je leta 2017 strinjalo, da je imel njihov dojenček manj težav s hranjenjem pri preizkusu v domačem okolju.
*2 tedna stari dojenčki, ki so bili hranjeni s stekleničko Philips Avent, so imeli v primerjavi s hranjenjem z običajno stekleničko manj trebušnih krčev in so bili ponoči veliko bolj mirni kot dojenčki, ki so bili hranjeni s stekleničko druge vodilne znamke.
*Kaj so trebušni krči in kako vplivajo na dojenčke? Trebušne krče ali kolike delno povzroča zaužitje zraku med hranjenjem, zaradi česar dojenček čuti nelagodje v prebavnem sistemu. Simptomi so jok, nemir, vetrovi in vračanje hrane.
Dodatne informacije
ZnamkaAVENT
Napišite svoje mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko oddajo komentar. Prosimo vpišite se or ustvarite račun.

Pobrskajte po naši zakladnici uporabnih nasvetov.

Prodajalne Pikapolonica so odprte

Prodajalne Pikapolonica so odprte

Drage nosečke, mamice, očki, babice in dedki,

Kako koristiti torkove ugodnosti?

Kako koristiti torkove ugodnosti?

Uredite si status nosečnice ali mamice z dojenčkom in prejmite ugodnosti.

Zapri