Avtomobili, roboti na daljinsko vodenje

Filtriraj 1
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. CLEMENTONI 8 Izdelki
 2. DICKIE 4 Izdelki
 3. HAPPY PEOPLE 9 Izdelki
 4. NIKKO 15 Izdelki
 5. REVELL 5 Izdelki
 6. ZING 1 Izdelek
Cena
Barva
 1. Bela 1 Izdelek
 2. Črna 1 Izdelek
 3. Modra 4 Izdelki
 4. Oranžna 3 Izdelki
 5. Rdeča 2 Izdelki
 6. Rumena 1 Izdelek
 7. Srebrna 1 Izdelek
 8. Večbarvna 41 Izdelki
 9. Zelena 3 Izdelki
Starost otroka
 1. 8 let 16 Izdelki
 2. 3 let 2 Izdelki
 3. 12 let 1 Izdelek
 4. 6 let 21 Izdelki
 5. 7 let 6 Izdelki
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 1 Izdelek
Prikazanih 1 od 1 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Novo
  RC Pametna Ptica GoGo Bird RC Pametna Ptica GoGo Bird
  ZING 
  RC Pametna Ptica GoGo Bird
  Akcijska cena 31,44 € Redna cena 36,99 €
  Quickview
  -15%
Prikazanih 1 od 1 izdelkov
Razvrsti po

Kako zabavno je voziti avtomobile na daljinsko vodenje

Avtomobili so otrokom zelo pri srcu. Običajno se z njimi najraje igrajo dečki, a tudi marsikateri deklici bo igra z avtomobili zelo zanimiva. Avtomobilčkov je vseh vrst, oblik in velikosti, zato ni težko izbrati tistega, ki bo vašemu otroku všeč. Še posebej zanimivi pa jim bodo zagotovo avtomobili na daljinsko vodenje. Tu bodo imeli otroci nad njimi popoln nadzor, kar je zabavno in vznemirljivo. 

Avtomobili na daljinsko vodenje so zanimiva igrača, ki pa zahteva nekaj pozornosti in pravil pri igri, sicer lahko postanejo tudi nevarni. Skupaj z otrokom se lahko odpravite v najbližjo trgovino Pikapolonica, kjer si bo lahko sam izbral tistega, ki mu je najbolj všeč. Hkrati se lahko pogovorita tudi o tem, kako se s takšnim avtomobilom igra in na kaj mora biti pozoren. 

Avtomobili na daljinsko vodenje za vsakega otroka

V naši ponudbi so vam na voljo avtomobili na daljinsko vodenje vseh velikosti in barv. So atraktivni in zabavni. Morda bo vašega otroka navdušil Vaporizr, ki je velik terenski avtomobil in je kos vsakemu terenu ali pa bo raje izbral transformer avtorobot na senzor. 

Tudi za tiste, ki obožujejo kmetijske delovne stroje imamo široko ponudbo. Kombajn in traktor blagovne znamke Class sta izdelana tako dovršeno, da se zdi, da sta prava. Samo predstavljajte si veselje in navdušenje vašega otroka, ko bo pred seboj zagledal tako atraktivno in zabavno vozilo. 

A terenski avtomobili in delovni stroji niso vse, kar boste našli med avtomobili na daljinsko vodenje. Na naših policah imamo tudi daljinsko vodene čolne, hitre športne avtomobile in seveda prave športne motorje. Odlična izbira za vsakega otroka. 

Možnosti za igro so neskončne

Avtomobili na daljinsko vodenje dopuščajo res raznolike možnosti za igranje. Da bodo dnevi še bolj zabavni in pestri, vam podajamo nekaj odličnih idej, kako si lahko igro z avtomobili na daljinsko vodenje popestrite doma.

 • V toplem vremenu se lahko odpravite igrati na prosto. Preizkusite terenski avtomobil na trati, v gozdu ali mu pripravite peščeni poligon. Vaš otrok bo zelo užival in bo navdušen nad tem, kaj vse zmorejo pravi štirikolesniki.
 • Pripravite dirkalno progo kar v domači dnevni ali otroški sobi. Skupaj z otroki zgradite cesto iz blazin, sestavljanke iz pene ali kock. Otroci naj popeljejo avtomobil skozi ostre ovinke in ovire na poti. Tekmujte kdo se bo manjkrat zaletel in manjkrat zgrešil ovinek. To bo prava zabava!
 • Pripravite tekmovanje v hitrostni vožnji. Potrebujete le dovolj prostora, na primer dolg hodnik ter začetno in končno točko. Izberite tekmovalne pare in naj se tekma prične. Da pa ne bo preveč dolgočasno, lahko avtomobilom pripravite tudi različne ovire, tunele in zavoje, ki bodo naredili hitrostno dirko še bolj pestro in zanimivo.
 • Iz blazin, sestavljank iz pene in drugih primernih igrač lahko pripravite vzpetine in doline, ki jih bo moral štirikolesnih na daljinsko vodenje uspešno premagati. Komu bo uspelo?
 • Ste pripravljeni na pravi izziv? Pripravite progo za avtomobil in poskrbite, da ob progi ni nič, kar bi se lahko razbilo ali poškodovalo. Izognite se tudi bližini stopnic, saj si nihče ne želi, da se avtomobil po nesreči zapelje po stopnicah navzdol. Zdaj pa otrokom zavežite oči in naj se preizkusijo v slepi vožnji. Navijači so tisti, ki lahko podajajo usmeritve. Zahteven, a zagotovo zelo zabaven izziv. 

Avtomobili na daljinsko vodenje niso primerni za dojenčke in malčke

Včasih je otrokom težko dopovedati, da neka igrača ni primerna za njih. Še posebej težko jim boste to dopovedali, če bo šlo za tako zabavno igračo, kot je daljinsko voden avtomobil. A zaradi možnosti manjših delcev ter zahtevne igrače, večina avtomobilov na daljinsko vodenje ni primernih za mlajše otroke. Pred nakupom oziroma izbiro obvezno preverite starostno omejitev. Če malčka avtomobil zelo zanima, mu ga seveda lahko pokažete in mu dovolite, da se z njim igra, a ga imejte ves čas pod nadzorom. 

Za mlajše otroke in dojenčke imamo pestro ponudbo lesenih vozil ter atraktivnih vozil iz umetnega materiala. Za otroke, ki so že tik pred tem, da vstopijo v prvi razred, pa bo daljinsko voden avtomobil, kombajn ali čoln odlična izbira. 

Učenje skozi igro

Čeprav je vožnja avtomobila na daljinsko vodenje res prava zabava, se skozi takšno igro otroci lahko tudi veliko naučijo. Vožnja avtomobila z daljincem zahteva veliko natančnosti, kar je za otroke lahko kar velik izziv. A s časom jim bo šlo vedno bolje. Upravljanje daljinca zahteva dobro koordinacijo, predvsem pa odlično fino motoriko, ki jo bodo otroci skozi igro oziroma vožnjo še okrepili. 

Igra z avtomobili na daljinsko vodenje so odlična priložnost za učenje o pravilih v prometu, o cestnih predpisih in o tem, kako se je na cesti potrebno obnašati. Skupaj z otroki lahko izdelate prometne znake, zapornice in zebre ter ga tako spodbudite k učenju o znakih in pravilih. 

Otroci bodo dobili tudi dobro prostorsko predstavo, saj bodo morali sami paziti na to, da avtomobil ne zgrmi po stopnicah, ne podre mamine najljubše rože ali se zaleti v kuhinjsko omarico. 

Avtomobili na daljinsko vodenje so odlično darilo

Če nimate ideje kaj podariti svojemu otroku, njegovemu prijatelju, nečaku ali mlajšemu sorojencu, lahko izberete avtomobil na daljinsko vodenje. Takšnega darila bo zagotovo vesel vsak deček, pa tudi marsikatera deklica bo navdušena nad tako izvirnim in atraktivnim darilom. 

Prav pa je, da otroke pred prvo uporabo avtomobila na daljinsko vodenje otroke poučite o tem, kako takšni avtomobili delujejo. Varnost mora biti namreč vedno na prvem mestu, saj bo le tako lahko zabava in igra zares brezskrbna. Opozorite jih na morebitne nevarnosti in jim postavite jasna navodila kje se lahko vozijo in česa se morajo izogibati. Avtomobilu z baterijami namreč ne bo najbolje delo, če ga bodo želeli voziti po vodi.

Avtomobili na daljinsko vodenje so zanimiva, atraktivna in zabavna igrača, ki bo očarala tako otroke, kot njihove starše. Hitro se lahko zgodi, da bo vrsta za daljinec postala kar dolga. Če jih imate možnost imeti več, ne pozabite, da lahko priredite zabavna tekmovanja, hitrostne dirke ali bitko v tem, kateri štirikolesnik se bolje spopada z »zahtevnimi« tereni. 

Izbira avtomobila na daljinsko vodenje je lahko pravo doživetje, zato si vzemite čas in popoldne namenite prijetnemu druženju z vašim otrokom. Čas, ki mu ga boste posvetili mu bo veliko pomenil. Skoraj toliko, kot nov, atraktiven avtomobil na daljinsko vodenje. 

Prikaži več
Zapri