Dodatki za šolo

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. AMERICAN TOURISTER 5 Izdelki
 2. CERDA 8 Izdelki
 3. DEPESCHE 5 Izdelki
 4. DINOSART 1 Izdelek
 5. DJECO 1 Izdelek
 6. FORTNITE 1 Izdelek
 7. FREE 2 PLAY BY FREEON 7 Izdelki
 8. HAPPY PEOPLE 1 Izdelek
 9. HOLA 1 Izdelek
 10. HOT FOCUS 9 Izdelki
 11. LILLIPUTIENS 4 Izdelki
 12. MAPED 4 Izdelki
 13. MEDENKA 2 Izdelki
 14. MICKEY MOUSE 2 Izdelki
 15. MINNIE MOUSE 2 Izdelki
 16. MONSTER CARS 2 Izdelki
 17. NEBULOUS STARS 13 Izdelki
 18. PAW PATROL 2 Izdelki
 19. PEARHEAD 1 Izdelek
 20. QUERCETTI 3 Izdelki
 21. SAMSONITE 2 Izdelki
 22. SINGA 4 Izdelki
 23. SMOBY 1 Izdelek
 24. SUPER WINGS 3 Izdelki
 25. TOPMODEL 5 Izdelki
 26. TRUNKI 2 Izdelki
 27. UČILA 3 Izdelki
 28. UNIKA TTI 1 Izdelek
 29. UNIKATOY 2 Izdelki
Cena
Barva
 1. Bela 2 Izdelki
 2. Črna 3 Izdelki
 3. Modra 9 Izdelki
 4. Oranžna 2 Izdelki
 5. Rdeča 6 Izdelki
 6. Roza 7 Izdelki
 7. Rumena 1 Izdelek
 8. Siva 2 Izdelki
 9. Srebrna 1 Izdelek
 10. Večbarvna 77 Izdelki
 11. Vijolična 3 Izdelki
 12. white-grey 1 Izdelek
Starost otroka
 1. 12 mesecev 3 Izdelki
 2. 5 let 13 Izdelki
 3. 6 let 6 Izdelki
 4. 2 let 14 Izdelki
 5. 7 let 12 Izdelki
 6. 8 let 1 Izdelek
 7. 3 let 28 Izdelki
 8. 0 mesecev 2 Izdelki
 9. 4 let 5 Izdelki
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 4 Izdelki
Prikazanih 24 od 105 izdelkov
Stran
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Trunki kovček lama Lola Trunki kovček lama Lola
  TRUNKI 
  Trunki kovček lama Lola
  54,99 €
  ali od 19,31 € / mesec
  Quickview
 2. Dodaj na seznam želja
  otroški potovalni kovček Cheetah C. otroški potovalni kovček Cheetah C.
  AMERICAN TOURISTER 
  otroški potovalni kovček Cheetah C.
  75,00 €
  ali od 13,29 € / mesec
  Quickview
 3. Dodaj na seznam želja
  otroški potovalni kovček otroški potovalni kovček
  AMERICAN TOURISTER 
  otroški potovalni kovček
  145,95 €
  ali od 13,18 € / mesec
  Quickview
 4. Dodaj na seznam želja
  otroški potovalni kovček otroški potovalni kovček
  AMERICAN TOURISTER 
  otroški potovalni kovček
  75,00 €
  ali od 13,29 € / mesec
  Quickview
 5. Dodaj na seznam želja
  otroški potovalni kovček otroški potovalni kovček
  AMERICAN TOURISTER 
  otroški potovalni kovček
  75,00 €
  ali od 13,29 € / mesec
  Quickview
 6. Dodaj na seznam želja
  Tabla LCD Dinozaver
  FREE 2 PLAY BY FREEON 
  Tabla LCD Dinozaver
  19,99 €
  Quickview
Prikazanih 24 od 105 izdelkov
Stran
Razvrsti po

Za še bolj zabavne šolske dni

Šola je pomemben del otroškega vsakdana in pomembno je, da so naši otroci za vstop v šolske klopi primerno opremljeni. Večina staršev ima lepe spomine na dneve, ko so dopoldneve preživljali v šolskih klopeh. Seveda vsi želimo, da bi prav tako lepe spomine imeli tudi otroci. Z nekaj dodatki za šolo in pripomočki bo vse lažje – jutranji odhod v šolo, učenje, pisanje domače naloge ter ustvarjanje spominov. Ker šola traja kar nekaj let, naj bodo dodatki za šolo, kot so zvezki, peresnice, pisala, beležke in šolske torbe. Prav takšne vam ponujamo tudi na naših spletnih in fizičnih policah trgovine Pikapolonica.

Dodatki za šolo potrebujejo svoj prostor

Najbolj pomembna stvar, ko vaš malček odraste in postane prvošolček, je dobra in kakovostna šolska torba ali nahrbtnik. Šolska torba mora biti izdelana iz kakovostnih materialov, odporna na padce in trpežna. Saj veste, otroci se včasih malo spozabijo in torba nehote pristane na mokrih tleh, v omari ali na pločniku.

V prodajalnah Pikapolonica vam nudimo šolske torbe, ki so dovolj prostorne, da bodo otroci vanje pospravili vse zvezke, knjige, učbenike in peresnice s pisali. Poleg tega imajo torbe nastavljive naramnice, da jo lahko kar se da prilagodite otrokovi višini in postavi. To je zelo pomembno, saj bo le tako torba čim manj obremenjevala otrokovo hrbtenico.

Nudimo vam šolske torbe v različnih barvah, z različnimi potiski – vsak otrok bo tako našel tisto, ob kateri mu najbolj zaigra srce. Verjamemo, da bodo prvi koraki v svet šolarjev tako še lažji in bolj pogumni.

Peresnice za vsa pisala in barvice

V nobeni šolski torbi ne sme manjkati lepa in prostorna peresnica. V nižjih razredih bodo otroci v peresnico pospravili barvice, voščenke in flomastre, zato izberite peresnico, ki se ne bo hitro umazala. V naši bogati ponudbi najdete raznolike peresnice za vsak okus in vsako priložnost.

Peresnica, ki vas bo na naših policah najbolj prepričala, naj bo dovolj prostorna, hkrati pa pregledna, da bo otrok v njej hitro našel barvico ali svinčnik, ki ga potrebuje.

Pišem in barvam

Ker vemo, koliko vam pomeni vaš čas, smo poskrbeli, da bodo vsi dodatki za šolo našli na enem mestu. Peresnica, ki bo svoje mesto našla v šolski torbi, seveda ne sme biti prazna. Napolnite jo lahko s kakovostnimi pisali, svinčniki, barvicami in flomastri. Tako bodo otroci vedno pripravljeni na pouk in domače naloge, ki jih čakajo. Peresnico lahko opremite tudi s praktičnim pisalnim setom, ki vsebuje vse najbolj nujne pripomočke na enem mestu.

Risanje krepi fino motoriko, pomaga otrokom, da hitreje osvojijo pisanje črk in spodbuja njihovo domišljijo. Pripomočki za risanje so tako nepogrešljivi pri vsakem šolarju.

Zvezki za vse črke, besede in števila

Med dodatki za šolo seveda ne smejo manjkati niti zvezki in beležke. Ker je lepše in lažje pisati v zvezek, ki nam je res všeč, smo za vaše otroke pripravili širok in zanimiv nabor zvezkov. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in dizajni. Zagotovo bo tudi vaš otrok našel tistega, ki mu bo zares všeč in bo vanj tudi z veseljem pisal.

Zvezki, ki jih ponujamo za vaše otroke, imajo kakovostne platnice ter dovolj debele liste, da bodo lahko otroci brezskrbno pisali in barvali.

Čas je za učenje

Čas za učenje za večino otrok ni vedno najbolj zabaven. Nekaterim otrokom je učenje bolj, drugim pa manj ljubo. A s tem ni nič narobe. K sreči obstajajo številni triki in metode, kako učenje narediti čim bolj prijazno otrokom, ki se na veliki šolski svet šele navajajo. V naši ponudbi lahko najdete praktične risalne table, ki so lahko prav tako pomembne, kot ostali dodatki za šolo. Naj takšna risalna tabla najde prostor tudi v otroški sobi vašega otroka. Na risalno tablo lahko otrok piše, riše in barva. Pisanje na veliko tablo bo zagotovo bolj zanimivo, kot pisanje v zvezek. S pomočjo risalne table, ki jo najdete v prodajalni Pikapolonica, se bo otrok lahko naučil računanja in pisanja. V prostem času lahko tablo uporabi tudi za zabavno risanje in barvanje najljubših junakov.

Risalna tabla je tudi lep dekorativen dodatek za otroško sobo, saj pooseblja to, kar otroci so – vedoželjni, radovedni in vedno pripravljeni, da se kaj novega naučijo.

Otroci najraje rišejo

Med dodatki za šolo ne smejo manjkati risalni seti. Kljub vedno večjemu dostopu do pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, velja risanje ena izmed najljubših otroških aktivnosti vse do danes. Pri risanju otroška domišljija res poleti in brez omejitev se lahko izražajo. Prav tako se skozi risanje otroci lahko veliko naučijo, zato le poskrbite, da jim bo med dodatki za šolo vedno na voljo kakovosten in praktičen risalni set.

Risalni seti so lahko tudi odličen dodatek za v peresnico – odvisno od tega, kateri razred obiskuje vaš otrok in kakšne so zahteve šole. Vsekakor pa naj ga kakšen risalni set čaka doma. Pobrskajte med našimi in izberite tistega, ki mu najbolj všeč.

Najlepši otroški spomini na enem mestu

Šolska leta minejo kot bi mignil – še hitreje, kot si lahko predstavljamo. Nekaterih trenutkov se bodo otroci res brez težav spomnili, medtem ko se bodo mnogi izgubili. Za rojstnodnevno ali praznično darilo lahko otroku podarite spominsko knjigo ali dnevnik. Morda res nista med obveznimi dodatki za šolo, a bosta kljub temu postala nepogrešljiva spremljevalca vsakega šolarja.

V spominsko knjigo ali dnevnik bo lahko vaš otrok zapisal trenutke, dogodke in ljudi, na katere želi imeti večen spomin. Pri ustvarjanju spominov lahko sodelujejo tudi njegovi sošolci in učitelji – spomini bodo tako še bolj posebni, osebni in lepi. Spominska knjiga bo spomin na šolske dni, ki mu bo ostal za vedno. Ste se že odločili, katero spominsko knjigo ali dnevnik boste izbrali med našimi dodatki za šolo?

Zavedamo se, da so tako staršem, kot otrokom, dodatki za šolo zelo pomembni. Nenazadnje šola ni kar tako. Je resna stvar in s kakovostnimi ter funkcionalnimi pripomočki, bodo šolski dnevi hitreje tekli, učenje pa bo lažje in bolj zabavno. Poskrbeli smo, da boste skoraj vse dodatke za šolo našli na enem mestu – na naših fizičnih in spletnih poličkah. Izbirali smo jih z mislijo na vas, predvsem pa na vaše otroke. Želimo si, da bi, tudi ko bodo prestopili šolske pragove, ohranijo iskrice v očeh in otroško razigranost. Predvsem pa jih spodbujajte, da naj domišljiji vedno pustijo prosto pot – med ustvarjanjem, pisanje, risanjem ali učenjem.  

Prikaži več
Zapri