Dodatki za šolo

Filtriraj 1
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. AMERICAN TOURISTER 2 Izdelki
 2. CERDA 7 Izdelki
 3. DEPESCHE 5 Izdelki
 4. DINOSART 2 Izdelki
 5. DJECO 1 Izdelek
 6. FORTNITE 1 Izdelek
 7. FREE 2 PLAY BY FREEON 7 Izdelki
 8. GOKI 1 Izdelek
 9. HAPPY PEOPLE 1 Izdelek
 10. HOLA 1 Izdelek
 11. HOT FOCUS 9 Izdelki
 12. LILLIPUTIENS 4 Izdelki
 13. LOL SURPRISE 1 Izdelek
 14. MAPED 4 Izdelki
 15. MEDENKA 3 Izdelki
 16. MICKEY MOUSE 2 Izdelki
 17. MINNIE MOUSE 2 Izdelki
 18. MONSTER CARS 2 Izdelki
 19. NEBULOUS STARS 15 Izdelki
 20. PAW PATROL 2 Izdelki
 21. PEARHEAD 1 Izdelek
 22. QUERCETTI 3 Izdelki
 23. SAMSONITE 2 Izdelki
 24. SINGA 4 Izdelki
 25. SMOBY 1 Izdelek
 26. SOY LUNA 1 Izdelek
 27. STEPHEN JOSEPH 4 Izdelki
 28. SUPER WINGS 3 Izdelki
 29. TOPMODEL 8 Izdelki
 30. UČILA 2 Izdelki
 31. UNIKA TTI 1 Izdelek
 32. UNIKATOY 2 Izdelki
Cena
Barva
 1. Bela 2 Izdelki
 2. Črna 3 Izdelki
 3. military 1 Izdelek
 4. Modra 9 Izdelki
 5. Rdeča 6 Izdelki
 6. Roza 7 Izdelki
 7. Siva 2 Izdelki
 8. Srebrna 1 Izdelek
 9. Večbarvna 87 Izdelki
 10. Vijolična 3 Izdelki
 11. white-grey 1 Izdelek
Starost otroka
 1. 4 let 5 Izdelki
 2. 3 mesecev 1 Izdelek
 3. 12 mesecev 3 Izdelki
 4. 5 let 15 Izdelki
 5. 6 let 7 Izdelki
 6. 2 let 11 Izdelki
 7. 7 let 15 Izdelki
 8. 8 let 1 Izdelek
 9. 3 let 31 Izdelki
 10. 0 mesecev 2 Izdelki
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 7 Izdelki
Prikazanih 7 od 7 izdelkov
Razvrsti po
Prikazanih 7 od 7 izdelkov
Razvrsti po

Za še bolj zabavne šolske dni

Šola je pomemben del otroškega vsakdana in pomembno je, da so naši otroci za vstop v šolske klopi primerno opremljeni. Večina staršev ima lepe spomine na dneve, ko so dopoldneve preživljali v šolskih klopeh. Seveda vsi želimo, da bi prav tako lepe spomine imeli tudi otroci. Z nekaj dodatki za šolo in pripomočki bo vse lažje – jutranji odhod v šolo, učenje, pisanje domače naloge ter ustvarjanje spominov. Ker šola traja kar nekaj let, naj bodo dodatki za šolo, kot so zvezki, peresnice, pisala, beležke in šolske torbe. Prav takšne vam ponujamo tudi na naših spletnih in fizičnih policah trgovine Pikapolonica.

Dodatki za šolo potrebujejo svoj prostor

Najbolj pomembna stvar, ko vaš malček odraste in postane prvošolček, je dobra in kakovostna šolska torba ali nahrbtnik. Šolska torba mora biti izdelana iz kakovostnih materialov, odporna na padce in trpežna. Saj veste, otroci se včasih malo spozabijo in torba nehote pristane na mokrih tleh, v omari ali na pločniku.

V prodajalnah Pikapolonica vam nudimo šolske torbe, ki so dovolj prostorne, da bodo otroci vanje pospravili vse zvezke, knjige, učbenike in peresnice s pisali. Poleg tega imajo torbe nastavljive naramnice, da jo lahko kar se da prilagodite otrokovi višini in postavi. To je zelo pomembno, saj bo le tako torba čim manj obremenjevala otrokovo hrbtenico.

Nudimo vam šolske torbe v različnih barvah, z različnimi potiski – vsak otrok bo tako našel tisto, ob kateri mu najbolj zaigra srce. Verjamemo, da bodo prvi koraki v svet šolarjev tako še lažji in bolj pogumni.

Peresnice za vsa pisala in barvice

V nobeni šolski torbi ne sme manjkati lepa in prostorna peresnica. V nižjih razredih bodo otroci v peresnico pospravili barvice, voščenke in flomastre, zato izberite peresnico, ki se ne bo hitro umazala. V naši bogati ponudbi najdete raznolike peresnice za vsak okus in vsako priložnost.

Peresnica, ki vas bo na naših policah najbolj prepričala, naj bo dovolj prostorna, hkrati pa pregledna, da bo otrok v njej hitro našel barvico ali svinčnik, ki ga potrebuje.

Pišem in barvam

Ker vemo, koliko vam pomeni vaš čas, smo poskrbeli, da bodo vsi dodatki za šolo našli na enem mestu. Peresnica, ki bo svoje mesto našla v šolski torbi, seveda ne sme biti prazna. Napolnite jo lahko s kakovostnimi pisali, svinčniki, barvicami in flomastri. Tako bodo otroci vedno pripravljeni na pouk in domače naloge, ki jih čakajo. Peresnico lahko opremite tudi s praktičnim pisalnim setom, ki vsebuje vse najbolj nujne pripomočke na enem mestu.

Risanje krepi fino motoriko, pomaga otrokom, da hitreje osvojijo pisanje črk in spodbuja njihovo domišljijo. Pripomočki za risanje so tako nepogrešljivi pri vsakem šolarju.

Zvezki za vse črke, besede in števila

Med dodatki za šolo seveda ne smejo manjkati niti zvezki in beležke. Ker je lepše in lažje pisati v zvezek, ki nam je res všeč, smo za vaše otroke pripravili širok in zanimiv nabor zvezkov. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in dizajni. Zagotovo bo tudi vaš otrok našel tistega, ki mu bo zares všeč in bo vanj tudi z veseljem pisal.

Zvezki, ki jih ponujamo za vaše otroke, imajo kakovostne platnice ter dovolj debele liste, da bodo lahko otroci brezskrbno pisali in barvali.

Čas je za učenje

Čas za učenje za večino otrok ni vedno najbolj zabaven. Nekaterim otrokom je učenje bolj, drugim pa manj ljubo. A s tem ni nič narobe. K sreči obstajajo številni triki in metode, kako učenje narediti čim bolj prijazno otrokom, ki se na veliki šolski svet šele navajajo. V naši ponudbi lahko najdete praktične risalne table, ki so lahko prav tako pomembne, kot ostali dodatki za šolo. Naj takšna risalna tabla najde prostor tudi v otroški sobi vašega otroka. Na risalno tablo lahko otrok piše, riše in barva. Pisanje na veliko tablo bo zagotovo bolj zanimivo, kot pisanje v zvezek. S pomočjo risalne table, ki jo najdete v prodajalni Pikapolonica, se bo otrok lahko naučil računanja in pisanja. V prostem času lahko tablo uporabi tudi za zabavno risanje in barvanje najljubših junakov.

Risalna tabla je tudi lep dekorativen dodatek za otroško sobo, saj pooseblja to, kar otroci so – vedoželjni, radovedni in vedno pripravljeni, da se kaj novega naučijo.

Otroci najraje rišejo

Med dodatki za šolo ne smejo manjkati risalni seti. Kljub vedno večjemu dostopu do pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, velja risanje ena izmed najljubših otroških aktivnosti vse do danes. Pri risanju otroška domišljija res poleti in brez omejitev se lahko izražajo. Prav tako se skozi risanje otroci lahko veliko naučijo, zato le poskrbite, da jim bo med dodatki za šolo vedno na voljo kakovosten in praktičen risalni set.

Risalni seti so lahko tudi odličen dodatek za v peresnico – odvisno od tega, kateri razred obiskuje vaš otrok in kakšne so zahteve šole. Vsekakor pa naj ga kakšen risalni set čaka doma. Pobrskajte med našimi in izberite tistega, ki mu najbolj všeč.

Najlepši otroški spomini na enem mestu

Šolska leta minejo kot bi mignil – še hitreje, kot si lahko predstavljamo. Nekaterih trenutkov se bodo otroci res brez težav spomnili, medtem ko se bodo mnogi izgubili. Za rojstnodnevno ali praznično darilo lahko otroku podarite spominsko knjigo ali dnevnik. Morda res nista med obveznimi dodatki za šolo, a bosta kljub temu postala nepogrešljiva spremljevalca vsakega šolarja.

V spominsko knjigo ali dnevnik bo lahko vaš otrok zapisal trenutke, dogodke in ljudi, na katere želi imeti večen spomin. Pri ustvarjanju spominov lahko sodelujejo tudi njegovi sošolci in učitelji – spomini bodo tako še bolj posebni, osebni in lepi. Spominska knjiga bo spomin na šolske dni, ki mu bo ostal za vedno. Ste se že odločili, katero spominsko knjigo ali dnevnik boste izbrali med našimi dodatki za šolo?

Zavedamo se, da so tako staršem, kot otrokom, dodatki za šolo zelo pomembni. Nenazadnje šola ni kar tako. Je resna stvar in s kakovostnimi ter funkcionalnimi pripomočki, bodo šolski dnevi hitreje tekli, učenje pa bo lažje in bolj zabavno. Poskrbeli smo, da boste skoraj vse dodatke za šolo našli na enem mestu – na naših fizičnih in spletnih poličkah. Izbirali smo jih z mislijo na vas, predvsem pa na vaše otroke. Želimo si, da bi, tudi ko bodo prestopili šolske pragove, ohranijo iskrice v očeh in otroško razigranost. Predvsem pa jih spodbujajte, da naj domišljiji vedno pustijo prosto pot – med ustvarjanjem, pisanje, risanjem ali učenjem.  

Prikaži več
Zapri