Figure in igralni seti

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. AVENGERS 1 Izdelek
 2. BATMAN 8 Izdelki
 3. FUNNYKIDS 3 Izdelki
 4. HASBRO 6 Izdelki
 5. LUDI 1 Izdelek
 6. MARVEL 4 Izdelki
 7. PAW PATROL 2 Izdelki
 8. POWER RANGERS 4 Izdelki
 9. SCHLEICH 7 Izdelki
 10. SONIC 1 Izdelek
 11. SPIDER-MAN 2 Izdelki
 12. SYLVANIAN FAMILIES 1 Izdelek
 13. TRANSFORMERS 11 Izdelki
 14. UNIKA TTI 1 Izdelek
 15. UNIKATOY 10 Izdelki
Cena
Barva
 1. Bela 1 Izdelek
 2. Črna 1 Izdelek
 3. Modra 1 Izdelek
 4. Rdeča 2 Izdelki
 5. Rjava 3 Izdelki
 6. Večbarvna 67 Izdelki
 7. Zelena 2 Izdelki
Starost otroka
 1. 10 mesecev 1 Izdelek
 2. 4 let 27 Izdelki
 3. 3 mesecev 1 Izdelek
 4. 5 let 4 Izdelki
 5. 6 let 8 Izdelki
 6. 3 let 22 Izdelki
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 2 Izdelki
Prikazanih 24 od 71 izdelkov
Stran
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Dinozavrovo jajce Dinozavrovo jajce
  FUNNYKIDS 
  Dinozavrovo jajce
  Akcijska cena 21,99 € Redna cena 24,99 €
  Quickview
  -12%
 2. Dodaj na seznam želja
  Batman Movie figura 30 cm Wingsuit s fun. bat.
  BATMAN 
  Batman Movie figura 30 cm Wingsuit s fun. bat.
  49,99 €
  ali od 17,55 € / mesec
  Quickview
 3. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Batman detektivski set
  BATMAN 
  Batman detektivski set
  Akcijska cena 32,99 € Redna cena 37,99 €
  Quickview
  -13%
Prikazanih 24 od 71 izdelkov
Stran
Razvrsti po

Zanimiva igra vlog s figurami in igralnimi seti

Otrokom je igra zelo všeč in prav je tako. Nenazadnje je igra zelo pomemben del njihovega otroštva, ki ima številne pozitivne vplive na razvoj. Čeprav so strukturirane igre, z vnaprej določenimi pravili, zanimive in zabavne, pa je dobro, da imajo otroci čim bolj pogosto omogočeno tudi prosto igro. Eni izmed odličnih pripomočkov za takšno igro so zagotovo figure in igralni seti. Če jih opazujete med igro, boste presenečeni nad tem, kako dobro se znajdejo pri igri in kaj vse si domislijo.

Figure risanih junakov

Ni dvoma, da imajo otroci zelo radi risanke. Obožujejo superjunake, pogumne deklice in živali, ki jih spremljajo pri njihovih dogodivščinah. Na risane junake se hitro navežejo, zato si želijo, da bi jih lahko imeli povsod – na posteljnini, oblačilih in nahrbtnikih. Še posebej navdušeni pa bodo, ko bodo videli, da so na naših policah tudi figure, ki predstavljajo njihove najljubše risane junake. Kakšno veselje bo to!

Za vaše otroke smo zbrali vse najbolj popularne in zanimive figure, ki jih najdete tako v fizičnih prodajalnah, kot tudi v spletni prodajalni. Le kdo ne pozna slavnega Spidermana, pogumnih Power Rangerjev in atraktivnih Transformerjev. Nič hudega, če se vam zdaj niti ne sanja o kakšnih figurah govorimo. Vaši otroci vam bodo zagotovo znali pojasniti, katere figure si najbolj želijo. 

Zabavni igralni seti

Igralni seti, ki so vam na voljo v naši ponudbi, so sestavljeni tako, da bo igra z njimi res zabavna in zanimiva. Otrokom bodo zagotovo všeč. V to smo prepričani, saj so v igralnih setih njihovi najljubši risani junaki in nad temi so otroci vedno navdušeni. Igralni seti so primerni in zanimivi tako za dečke, kot za deklice. 

Igralni seti združujejo Disney junake, slavne kužke iz risanke Paw Patrol in pogumne, neustrašne Marvelove Avengerje. Za deklice bodo zagotovo zelo zanimivi igralni seti Schleich, za vse ljubiteljice konjev pa tudi Spirit igralni seti, ki vključujejo simpatične deklice in čudovite konjičke. 

Kako popestriti igro s figurami in igralnimi seti

Čeprav so figure in igralni seti otrokom zelo zanimivi, se lahko zgodi, da se jih kdaj tudi  naveličajo. K sreči imamo za vas pripravljenih nekaj idej, kako lahko popestrite igro s figurami oziroma jih vključite v igro z igračami in materiali, ki so običajno že na voljo doma.

 • Če imate med igračami LEGO® Classic, LEGO® Duplo ali druge kocke, lahko sestavite hiše, garaže ali stolpnice, na katerih se nato igrate s figurami superjunakov. za živali lahko zgradite hlev ali zavetje in tako še bolj popestrite igro. 
 • Nič hudega, če pri roki nimate kock. Uporabite prazne kartonske škatle in škatle za čevlje. Supermanu bo zagotovo všeč, če bo lahko skakal po visokih kartonastih hišah, simpatični konjički pa bodo v njih našli svoj novi dom. Da bodo stavbe iz kartona še lepše, jih lahko otroci pobarvajo z barvicami, flomastri ali tempera barvami. Še nekaj nalepk za piko na i in igra bo postala še bolj zabavna. 
 • Figure so zelo praktične tudi za na pot ali za igro na prostem. Naslednjič, ko bo lepo vreme, spodbudite otroke, da jih uporabijo pri igri v peskovniku. Pesek spodbudi otroško domišljijo, da ustvarijo stvari, ki se jih starši ne bi nikoli domislili. Otrokova najljubša figura bo odlična spodbuda za takšno igro. Morda se mu lahko pridružite še vi. 
 • Ker so figure in igralni seti izdelani iz kakovostnih umetnih materialov, jim običajno voda ne more do živega. Seveda to raje preverite, preden se otroci navdušijo nad zabavno igro in čofotanjem. Če je figura primerna za igro v vodi, je nikar ne pozabite vzeti na večerno kopanje ali na bazen, ko se boste naslednjič odpravili. Čofotanje bo tako postalo še bolj zabavno in smeha ne bo manjkalo.

Zakaj je figura dobra igrača

Morda se vam figure in igralni seti zdijo kot le še ena plastična igrača. A lahko vam zagotovimo, da so veliko več, kot to. Vašemu otroku bo igrača, ki predstavlja njegovega najljubšega junaka ali njegov najljubši lik, veliko pomenila. Ko se bo igral s figuro, bo pravzaprav prevzemal druge vloge. Na ta način se bo učil komunikacije in reševanja problemov. Na svet in situacije, ki se mu dogajajo, bo lahko pogledal z druge perspektive in se tako pripravil na dialoge, ki ga bodo v življenju še velikokrat čakali. 

Otrok se bo s figuro najljubšega superjunaka tudi poistovetil. Želel bo postati tako pogumen in dober kot on. Skozi igro si bo gradil samozavest in se učil dobrih dejanj. Seveda je pomembno, da ga k temu tudi spodbujate. V primeru, da opazite, da v igri prevladujejo slaba dejanja in nasilje, pa se o tem z otrokom tudi nemudoma pogovorite. 

Pozorno in lepo darilo

Nedvomno so figure in darilni seti lahko čudovito praznično darilo ali darilo za rojstni dan. Če dobro poznate otroka, ki ga boste obdarili, izbira prave figure ne bo težka. Če želite otroka res razveseliti, potem je to zagotovo dobra odločitev. 

Da bo darilo res osebno in še bolj zanimivo, lahko zraven priložite tudi kakšno zanimivio zgodbo o izbranem junaku. Dopišete lahko tudi nekaj vaših idej, kako bi junaka vključili v različne igre in zabavo z njim še bolj popestrili. To bo darilu dalo zelo osebno noto. 

Figure in igralni seti uresničujejo otroške sanje

Odrasli včasih težko razumemo, kako velike in srčne so otroške sanje po tem, da bi imeli svoje najljubše risane junake ves čas ob sebi. Otroci imajo zelo bujno domišljijo, ki jo v zgodnjem otroštvu še nihče ne zavira, zato na te stvari gledajo povsem drugače, kot mi. 

Uresničena želja bo otroku veliko pomenila. Svojega najljubšega junaka bo zagotovo zelo pazil, se z njim veliko igral in bil še posebej ponosen, da je postal del njegove zbirke igrač. Prepričani smo, da se bo od njega težko ločil. Veselje je včasih tako veliko, da izbrani junak postane kar novi družinski član. Ja, prav ste slišali. Čisto mogoče je, da se vam bo pridružil pri kosilu, večerni rutini in da bo otrok želel z njim tudi spati.

Figure in igralni seti, ki smo jih za vas izbrali in postavili na naše police, so res zanimivi, izdelani iz kakovostnih materialov in vedno aktualni. Otroške iskrice v očeh pa odtehtajo prav vsak pomislek, če je izbira res prava. 

Prikaži več
Zapri