Igrače za v vodo

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. LUDI 2 Izdelki
 2. NAVYSTAR 1 Izdelek
 3. SMOBY 1 Izdelek
 4. SOPHIE LA GIRAFFE 2 Izdelki
 5. UNIKATOY 2 Izdelki
 6. YOOKIDOO 1 Izdelek
Cena
Barva
 1. Bela 1 Izdelek
 2. Modra 1 Izdelek
 3. Oranžna 1 Izdelek
 4. Večbarvna 9 Izdelki
Starost otroka
 1. 12 mesecev 3 Izdelki
 2. 18 mesecev 3 Izdelki
 3. 6 mesecev 2 Izdelki
 4. 3 let 1 Izdelek
 5. 9 mesecev 1 Izdelek
Prikazanih 10 od 10 izdelkov
Razvrsti po
Prikazanih 10 od 10 izdelkov
Razvrsti po

Igra v vodi je zabavna

Sredi zime ali vročega poletja – igrače za v vodo ne smejo manjkati pri vas doma. Samo predstavljajte si veselje svojega otroka, ko bo zagledal zanimive igračke. Kopanje v morju, banji ali bazenu bo še bolj zanimivo in nikoli več mu ne bo dolgčas.

Igrače za v vodo

Otroci se radi igrajo. Ne glede na to, če so v sobi, na prostem, v vrtcu, avtomobilu ali v vodi – zabavne in zanimive igrače so jim vedno v veselje. Igrače za v vodo bodo popestrile vsako kopanje. Za poletne dni na morju izberite zabavne napihljive blazine in žoge, za kopanje v banji pa lončke in ladjice, ki jih bo otrok lahko prevažal po vodi.

V prodajalnah Pikapolonica boste našli igrače za v vodo za vse otroke – od najmlajših, do tistih malo večjih. Nekatere bodo v veselje tudi odraslim, to vam lahko zagotovimo. Tudi pri igri v vodi se morate prepustiti in domišljiji pustiti prosto pot.

Napihljive blazine za na morje

Če se odpravljate na morje, potem ne pozabite s seboj spakirati napihljive blazine. Ne le, da bo kopanje tako še bolj zabavno, ampak se bo na njej prijetno počutil tudi vaš otrok. Za vas imamo širok nabor napihljivih blazin v različnih velikostih in oblikah. Deklice bodo zagotovo navdušene nad labodi in flamingi, medtem ko bodo dečki očarani nad napihljivim letalom ali morskim psom.

Za dodatno zabavo poskrbi tudi napihljiv čoln, s katerim lahko otroka vozite ob obali, da bo kopanje še večje doživetje. Izberite napihljiv čoln s strehico, da bo otrok zaščiten tudi, ko bo sijalo močno sonce.

Plavanje pod vodo je zabavno

Podvodni svet je zelo zanimiv. Potapljanje je otrokom všeč tako v bazenih, kot v morju. A slana voda je lahko zelo moteča za oči, zato otrok ne pozabite opremiti s praktičnimi vodnimi očali. Zagotavljamo vam, da jim bodo zelo všeč, saj imamo očala v obliki ribmorskih psov in flamingov. Podvodna pustolovščina s takšnimi vodni očali se lahko prične takoj.

Da bo raziskovanje podvodnega sveta še bolj zanimivo, lahko otrokom predstavite različne naloge. Naj poiščejo ribice, korale in školjke, ki se skrivajo na morskem dnu. Izberite svoja podvodna očala še vi in skupaj z njimi raziskujte. Ko boste potrebovali počitek, pa so lahko dobra izbira igrače za v vodo, s katerimi se lahko igrate na obali.

Nikamor brez napihljive žoge

Igra z žogo je za otroka ena izmed bolj zabavnih iger. Kljub temu, da je žoga zelo preprosta igrača, bodo vedno našli način, kako si igro z žogo popestriti. Tako kot na trati ali igrišču, se bodo z žogo z veseljem igrali tudi v vodi. Ker imamo bogato ponudbo napihljivih žog, si bo lahko izbral tisto, ki mu je najbolj všeč.

Napihljivo žogo si lahko z otrokom podajate z roko, z nogo ali pa tekmujete kdo prej priplava do nje. Možnosti za zabavo v vodi je veliko, le domišljiji morate pustiti prosto pot.

Kdo zna plavati?

Plavanje je zahtevna sposobnost, ki jo otroci ne osvojijo takoj. Kar nekaj časa traja, da se naučijo plavati tako, da ne potrebujejo več plavalnih pripomočkov. Slednji so jim lahko pri učenju plavanja zelo v pomoč. S pripomočki za plavanje bodo otroci v vodi bolj sproščeni, saj se bodo počutili varne.

Za najmlajše izberite plavalni obroč – navadnega ali Fredovega, ki še posebej spodbuja pravilen položaj med plavanjem. Ko so dovolj veliki, je čas za rokavčkeRokavčki, ki jih pri nas najdete z različnimi motivi, jim bodo nudili varnost, hkrati pa svobodo, da bodo lahko nemoteno čofotali po vodi.

Zabava v bazenu na domačem dvorišču

Ko je pred vrati vroče poletje, vse misli uhajajo k čofotanju v morju ali bazenu. Nič hudega, če nimate morja, jezera ali term kar pred vrati. Pripravite si lahko pravo zabavo v bazenu kar na domačem dvorišču. Ponujamo več različnih tipov bazenov, zato bo vsaka družina lahko našla pravega zase.

 • Majhni otroški bazenčki Za najmlajše lahko izberete naše majhne bazene. Nekateri imajo tudi napihljivo dno, zato so še bolj mehki in prijetni za kopanje. Najdete jih v različnih velikostih in barvah.
 • Veliki bazeni Če želite poskrbeti, da bo dovolj prostora za vse, potem izberite katerega izmed večjih napihljivih bazenov. Višji rob in večji premer pomenita tudi več vode in neskončno zabavo.
 • Vodni igralni center Samo predstavljajte si nasmeh na obrazu otrok, ko bodo zagledali čisto pravi vodni igralni center – na domačem dvorišču! Vodni igralni centri združujejo zabavno igro in osvežilno kopanje.

Ne pozabite na varnost

Plavanje in čofotanje je zelo zabavna aktivnost, a hitro postane tudi zelo nevarna. Naj se zabava v in ob vodi ne prelevi v slab dan. Poleg vseh pripomočkov in dodatkov za kopanje, ne pozabite poskrbeti tudi za varnost. Mlajše otroke naj pri kopanju v morju, jezeru ali bazenu vedno nadzorujejo odrasle osebe. Tudi na domačem dvorišču, ko se vam zdi, da ste v bazen natočili le nekaj centimetrov vode. Ker so otroci živahni, se hitro lahko pripeti kakšna nesreča.

Preden otroka z napihljivim obročem ali rokavčki spustite v vodo, preverite, da so dobro napihnjeni. Poleg tega preverite tudi, če so plavalni pripomočki ustrezno nameščeni. Le tako lahko zagotavljajo varnost in udobje hkrati. Poučite ga o pravilih kopanja v morju ali bazenu in mu povejte kakšne so lahko posledice. Otroci razumejo veliko več, kot se nam včasih zdi.

Skupaj s svojim otrokom izberite igrače za v vodo, ki mu bodo polepšali tako poletne, kot zimske dni. Pozimi bodo igrače za v vodo nepogrešljive spremljevalke v domači banji in na bazenu, poleti pa ne smejo manjkati v kovčku za na morje. Igra v in ob vodi je za otroke prav tako vznemirljiva in zabavna, kot igra z ostalimi igračami. Igra z vodo pozitivno vpliva na razvoj motoričnih sposobnosti, poleg tega pa ga lahko ob igri učite tudi pravil, ki se jih morajo otroci držati pri igranju ob bazenu ali morju.

Na policah prodajalne Pikapolonica najdete bogato ponudbo igrač za v vodonapihljivih blazinpodvodnih očalrokavčkov in bazenov, ki bodo popestrili tople dneve in vas v igri še bolj povezali v vašim otrokom. Naj vas pri igri vodita domišljija in otroška razigranost. Zagotavljamo neskončno zabavo.

Prikaži več
Zapri