Pametne ure, elektronske igrače

Filtriraj 1
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. CHICCO 1 Izdelek
 2. CLEMENTONI 8 Izdelki
 3. DIMIAN 2 Izdelki
 4. FISHER-PRICE 5 Izdelki
 5. FOREVER 4 Izdelki
 6. FUR REAL 3 Izdelki
 7. FURREAL 2 Izdelki
 8. IMC 3 Izdelki
 9. KID-E-CATS 2 Izdelki
 10. KIDZ DELIGHT 4 Izdelki
 11. LITTLE LIVE PETS 3 Izdelki
 12. MAGIC SKETCH 1 Izdelek
 13. MALI VEDI 1 Izdelek
 14. TY 1 Izdelek
 15. UNIKATOY 1 Izdelek
 16. ZURU 2 Izdelki
Cena
Barva
 1. Modra 2 Izdelki
 2. Rdeča 1 Izdelek
 3. Roza 2 Izdelki
 4. Večbarvna 42 Izdelki
Starost otroka
 1. 2 let 1 Izdelek
 2. 7 let 6 Izdelki
 3. 6 mesecev 3 Izdelki
 4. 8 let 3 Izdelki
 5. 3 let 13 Izdelki
 6. 0 mesecev 1 Izdelek
 7. 4 let 8 Izdelki
 8. 12 mesecev 3 Izdelki
 9. 18 mesecev 3 Izdelki
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 4 Izdelki
Prikazanih 4 od 4 izdelkov
Razvrsti po
Prikazanih 4 od 4 izdelkov
Razvrsti po

Svetlobni in zvočni učinki poskrbijo za pravo zabavo 

Otroci potrebujejo veliko igre, saj se skozi igro učijo in razvijajo. Spodbujajte jih k prosti igri, kjer njihova domišljija poleti. Naj vas ne skrbi, če jim je kdaj dolgčas, saj je ravno dolgčas za njih izjemno koristen. Ne pozabite pa tudi na igrače, ki so drugačne in posebne od ostalih – interaktivne igrače.

Pridejo dnevi in trenutki, ko jih bodo ravno takšne, interaktivne igrače najbolj razveselile in zabavale. Včasih tudi otroci potrebujejo več stimulacije in dražljajev, tako v obliki svetlobnih, kot v obliki zvočnih funkcij. Poleg tega s takšno igračo krepijo sluh, se navajajo na različne zvoke in opazujejo različne barve svetlobe.

Mehke interaktivne igrače

Ko si vaš malček srčno želi domačo žival, je takšno željo pogosto težko takoj uresničiti. Prava domača žival namreč zahteva veliko mero odgovornosti, veliko skrbi, nenazadnje pa je tudi finančni zalogaj. A v Pikapolonici imamo rešitev za vas. Na naših poličkah boste našli čudovite živali, ki jih bodo vaši malčki vzeli za svoje. Simpatična plišasta zajčica, konjiček na vajetih, govoreči pingvin, konjiček, ki hodi, različni kužki ali muce bodo očarali srca vaših otrok.

Interaktivne živali se oglašajo, premikajo, potrebujejo pozornost in nego, predvsem pa so mehke in prijetne za božati. Otroci se bodo počutili, kot da imajo čisto pravo domačo žival. Predstavljajte si veselje na njihovih obrazih. Mehka žival, ki se zdi, kot prava, je lahko tudi čudovito in zelo pozorno darilo za otroka.

Učenje, razvoj in zabava

Interaktivne igrače so namenjene tako zabavi, kot tudi učenju. A učenje z igračo bo veliko bolj zanimivo, kot suhoparno sedenje za pisalno mizo. S tem, ko se otrok igra, se postavi v realno situacijo, vadi reševanje problemov, komunikacijo in odzive. Tako bo izkušnje iz igre veliko lažje prenesel v resnični svet, kot če bi o njih le poslušal ali bral.

Med interaktivne igrače nedvomno sodijo tudi simpatične plišaste živali, ki jih bogatijo številne različne funkcije. S tem, ko se bo otrok igral s kužkom, mucko ali plišastim zajčkom, ki potrebuje njegov čas in pozornost, da »preživi«, bo razvijal empatijo in občutek za skrb za živali. S pomočjo interaktivnih igrač bo malček razvijal tudi fino motoriko. Igra ga lahko postavi tudi v situacijo, ko bo moral rešiti kakšen problem, kar bo zanj zelo koristno in poučno.

Če izberete interaktivno igračo, ki imajo dodatne zvočne učinke, posnet govor ali celo govor v tujem jeziku, bo igra s takšno igračo pomembno vplivala na razvoj govora ter razumevanja tujega jezika. S pomočjo interaktivne igrače se lahko malček nauči šteti in izgovarjati prve besede. Z veseljem bo tudi zaplesal in zapel ob najbolj zabavnih melodijah, ki jih takšne igrače predvajajo.

Z različnimi materiali, zvočnimi in svetlobnimi učinki takšne igrače dobro in spodbudno vplivajo tudi na razvoj. Pozitiven vpliv imajo predvsem na razvoj čutil ter na prepoznavanje barv, zvokov in besed.

Igrajte se skupaj z otrokom

Vsak starš je vesel, če se njihov otrok zna zaigrati tudi sam in s tem pridobi nekaj dragocenih prostih minut. Čas, ki ga s tem pridobijo, lahko izkoristijo za hišna opravila ali malo sprostitve. A kljub temu, da nekaj minut prostega časa še kako prija, si vzemite čas in se kdaj igrajte tudi z otrokom. Vsak dan skupni igri namenite vsaj 10 minut. Spodbudite ga, da izbere interaktivno igračo, ki mu je še posebej pri srcu. Dovolite mu, da on vodi igro in upoštevajte pravila, ki jih postavlja.

Opazujte ga, kako deluje njegova domišljija in kako jo interaktivna igrača še spodbuja. Navdušeni boste nad tem, kako zmorejo razmišljati te majhne glavice. Prepustite se igri in uživajte skupaj z otrokom. Obljubimo vam, da vas bojo zanimive in zabavne interaktivne igrače povsem navdušile.

Katere interaktivne igrače najdete na naših policah

Na naših policah boste našli zanimive in raznolike igrače, ki so primerne tako za malčke, kot za predšolske in malo starejše otroke. Da bo izbira lažja, vam jih predstavljamo po kategorijah:

 • Kaj je lahko boljšega, kot to, da je najbolj prisrčna plišasta žival pravzaprav interaktivna igrača. Hodi, se oglaša in potrebuje veliko pozornosti. Takšne interaktivne igrače malčke res očarajo. Ker morajo za njih skrbeti, se počutijo zelo odgovorne in odrasle. Poleg tega pa so primerne tudi za božanje in stiskanje. Izbirate lahko med pestro ponudbo kužkov, muc, konjičkov in celo plišastih zajčkov. 
 • Čarobna tablica je zanimiv in zabaven učni pripomoček. Ko otrok ni razpoložen za učenje, jo lahko uporablja za risanje. Omogoča risanje, barvanje ter učenje črk in besed. Poučno in zabavno obenem!
 • Vsi vemo, kako zelo so dojenčki in malčki navdušeni nad vsem, kar ne smejo imeti. Seveda je na prvem mestu mobilni telefon, s katerim bi se z veseljem igrali in pritiskali na tipke. Končno se boste lahko nehali prepirati glede igranja z vašim mobilnim telefonom, saj ima lahko vaš malček čisto svojega. Mobilni telefon, ki je odporen na padce in udarce, ne seva, še vedno pa oddaja zabavne svetlobne in zvočne signale. Prava izbira za vsakega malega navdušenca nad sodobno tehnologijo.
 • Učenje črk in abecede še nikoli ni bilo bolj zabavno. Z interaktivno tablo bo otrok hitro osvajal črko za črko, jih povezoval v besede, ob tem pa se bo še neskončno zabaval.

Uživajte v igri z otrokom in dovolite, da v igri uživa tudi on. Prva leta otroštva prehitro minejo in preden se boste zavedali, bo že reševal vaje za učenje številk in črk. Časa za igro bo tako vedno manj. Otrok ne potrebuje stotine igrač, te, ki jih ima, pa naj bodo pestre, raznolike in predvsem didaktične.

Izberite lesene igrače, ki s svojo preprostostjo močno spodbujajo domišljijo in otroka spodbujajo k temu, da je pri igri kreativen. Ne pozabite na čudovite slikanice in pravljice, ki jih bo z veseljem prebiral z vami. Seveda pa naj v zbirki igrač ne manjkajo niti interaktivne igrače, ki so svojimi dodatnimi učinki zagotovo nekaj posebnega. Učenje črk, besed in odgovornosti še nikoli ni bilo tako zabavno, kot je lahko sedaj.

Na policah prodajalne Pikapolonica vas čaka bogat nabor interaktivnih igrač, ki jih lahko otroku podarite za rojstnodnevno darilo, božično darilo ali kar tako, ker ga imate radi.

Prikaži več
Zapri