NERF izstreljevalci

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. AURORA 1 Izdelek
 2. NERF 5 Izdelki
 3. X-SHOT 7 Izdelki
Cena
Barva
 1. Oranžna 1 Izdelek
 2. Rumena 1 Izdelek
 3. Večbarvna 11 Izdelki
Starost otroka
 1. 8 let 11 Izdelki
 2. 3 mesecev 1 Izdelek
 3. 5 let 1 Izdelek
Prikazanih 13 od 13 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Excel puška - mitraljez Excel puška - mitraljez
  X-SHOT 
  Excel puška - mitraljez
  54,99 €
  ali od 19,31 € / mesec
  Quickview
Prikazanih 13 od 13 izdelkov
Razvrsti po

Nepozabna zabava za vaše otroke

Prepustite se domišljiji in otroški razigranosti ter skupaj z vašimi otroki uživajte pri igri z izstreljevalci. Poleti, spomladi ali pozimi – igra z izstreljevalci je vedno aktualna in atraktivna. Ste pripravljeni na noro zabavo?

Na naših policah boste našli bogato ponudbo atraktivnih, kakovostno izdelanih izstreljevalcev, ki bodo nasmejali vso družino. Za dojenčke in malčke niso primerni, razen najmanjših vodnih pištol, s katerimi jih lahko za dobro osvežitev poškropite kar vi.

Ne pozabite, da spodbujanje nasilja vsekakor ni namen tovrstnih igrač, pač pa služijo spodbujanju dobre zabave, ki ji sledi veliko smeha.

Izstreljevalci za dolgo in vroče poletje

Ko je pred vrati vroče poletje, so misli otrok usmerjene samo v zabavo, počitnice in dobre vodne dogodivščine. Bazeni na domačem dvorišču tako postanejo nepogrešljiv dodatek, skupaj z napihljivimi blazinami in igračami za v vodo. Da bo osvežitev še boljša, pa izberite tudi atraktivne poletne izstreljevalce.

Še ne veste o čem govorimo? O vodnih puškah, seveda! Vodne puške narišejo nasmeh na obraz prav vsem – otrokom in odraslim. Zagotavljajo neskončno zabavo, veliko smeha in seveda dobro osvežitev. V naši ponudbi najdete odlične, majhne in velike vodne puške, zato zagotovo ne bo težko najti ravno prave za vašo družinsko zabavo!

Vodno puško preprosto napolnite z vodo in ciljanje se že lahko prične. Priredite lahko prave vodne boje in tekmujete, kdo bo bitko prestal bolj suh. Poleg velikih vodnih pištol, so seveda na voljo tudi manjše. Njihov curek ni tako močan, zato bo škropljenje z njimi primerno in zabavno tudi za malčke in dojenčke. Pravzaprav jim bo malo ohladitve res dobro delo.

Izstreljevalci z mehkimi naboji

V naši ponudbi najdete bogat nabor izstreljevalcev z mehkimi naboji. Izstreljevalci so izdelani iz kakovostnih umetnih materialov, odlikujejo pa jih dovršeni detajli, ki jih naredijo še bolj atraktivne. Poglavitna prednost mehkih nabojev je, da ne povzročajo bolečine in otrok ne morejo poškodovati.

Takšni izstreljevalci tako niso le zabavna igrača, ampak hitri postanejo izvrsten pripomoček za učenje ter spodbujanje razvoja vaših otrok. Izvrstni so za učenje in vajo natančnosti ter ciljanja točno določene tarče. To je odlična priložnost, da skupaj z otrokom izdelate svojo tarčo in spodbudite njegovo ustvarjalnost!  Doživetje bo tako še bolj zainmivo. Tarčo lahko postopoma postavljate dlje ali višje. Otrok bo dobro izuril svojo natančnost, spretnost ter vid.

Predlogi za popestritev igre z izstreljevalci

Izstreljevalci omogočajo številne zabavne načine igre. Da vam ne bo nikoli zmanjkalo idej, smo nekaj najboljših za vas pripravili mi.

 • Izdelajte veliko tarčo. Ciljate jo lahko teko z mehkimi naboji, kot z vodnimi puškami. Tarčo oštevilčite, da boste lahko seštevali točke in tako lažje določili zmagovalca. Določite oddaljenost od tarče tako, da bo primerna in ustrezna za vse otroke, ki sodelujejo. Če bodo predaleč od tarče, bo naloga za njih prezahtevna in motivacija jim bo hitro padla.
 • Če je poletje in je zunaj dovolj toplo, da otroci potrebujejo osvežitev, potem lahko priredite vodne borbe. Svetujemo, da imajo vsi otroci oblečeni majice. Tako boste lažje določili kdo je najbolj moker in se je tako najslabše izogibal vodnim curkom. To bo divji boj, ki pa bo na koncu prijeten za vse, saj osvežitev vedno prija, ko je zunaj vroče.
 • Če želite na preizkus postaviti otrokovo natančnost, potem pripravite izziv ciljanja pločevink. Nekaj praznih pločevink zložite v piramido, nato pa naj jih otroci vsak posebej ciljajo. Cilj je seveda zbiti vse pločevinke s čim manj mehkimi naboji ali vodnimi curki. To bo res dober izziv, hkrati pa tudi izvrstna priložnost za vajo ciljanja točno določene točke.
 • Otrokom lahko predlagate tudi igro policistov in lopovov. Policisti imajo vodno puško ali puško z mehkimi naboji, lopovi pa morajo policajem bežati. Cilj igre je, da policaji čim prej zadenejo vse lopove. Jim bo uspelo ali jim bodo lopovi uspešno pobegnili? Bodite pozorni, da pri igri v hiši ustrezno omejite prostor in tako preprečite, da bi se kateri izmed otrok poškodoval. Varnost naj bo vedno na prvem mestu.

Atraktivna in zabavna igra z izstreljevalci

Otroci so vedno navdušeni nad igračami, ki so drugačne, zanimive in omogočajo nepozabno doživetje. Tako jih bodo tudi najrazličnejši izstreljevalci prepričali že na prvi pogled. Prepričani smo, da se bodo med bogato izbiro zelo težko odločili kateri izstreljevalec je tisti, ki bo šel z njimi domov.

Na naših policah vedno najdete igrače, ki so lahko hkrati zelo zabavne, a vendar omogočajo tudi nekaj učenja – nekatere spodbujajo razvoj možganov, druge krepijo fino motoriko, spet tretje pomagajo pri vaji natančnosti. In ravno slednje je tisto, kar bodo otroci hitro in na zabaven način osvojili, če se bodo igrali z izstreljevalci.

Bogat nabor izstreljevalcev in dodatkov na naših policah

V naši ponudbi ne boste našli le izstreljevalcev in vodnih pušk. Ponujamo tudi veliko dodatkov, ki so za nemoteno zabavo pač nepogrešljivi. Tako lahko po želji dokupite komplet puščic, ki ustreza vaši izbrani puški. Blagovna znamka Nerf ponuja komplete, ki vsebujejo različno število puščic, le-te pa se razlikujejo tudi po velikosti. Strahu, da bi za otrokov najljubši izstreljevalec zmanjkalo puščic, tako ni.

Popestrite si dolgočasne deževne popoldneve in vroče poletne dni. Dovolite otrokom, da se res sprostijo, da na plan pride njihova otroška razigranost in da se preizkusijo, kako dobri so v zadevanju izbrane tarče. Zagotavljamo vam, da bo igra zabavna in polna smeha. Težko se ji boste upirali, zato se jim kar pridružite. Tudi vi se boste odlično počutili, ko se boste malenkost sprostili, otrokom pa bo veliko pomenilo, če se boste ciljali z njimi.

Izstreljevalci so namenjeni vsem – dečkom, deklicam, njihovim staršem, tetam, stricem, skratka vsem, ki so pripravljeni prebuditi otroka v sebi in se od srca nasmejati. Brez skrbi, puščice za puške so izdelane iz mehkega umetnega materiala in ne morejo nikogar poškodovati. Vseeno pa vas pozivamo, da otroke seznanite s tem, kako naj bi potekala varna igra in jih opozorite, kam ne smejo ciljati svojih »nasprotnikov«. Saj veste, iz smeha hitro pride jok in mi si ne želimo, da bi vas naše odlične igrače spravljale v slabo voljo.

Privoščite si pravi družinski dan in se skupaj odpravite v najbližji prodajalno Pikapolonica. Oglejte si bogato ponudbo izstreljevalcev in izberite tistega, za katerega menite, da vam bo prinesel največ zabave. Izberete jih lahko tudi več in tako poskrbite, da v hiši ne bo prepira o tem, kdo je sedaj na vrsti za izstreljevalec.

Prikaži več
Zapri