Otroški avtomobilčki

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. BEST LUCK 2 Izdelki
 2. BLAZE IN MEGAKOLESNIKI 3 Izdelki
 3. BRUDER 58 Izdelki
 4. BYJ 6 Izdelki
 5. CARS 2 Izdelki
Več ...
Barva
 1. Bela 4 Izdelki
 2. Črna 1 Izdelek
 3. Modra 14 Izdelki
 4. Oranžna 6 Izdelki
 5. Rdeča 16 Izdelki
Več ...
Cena
 1. 0,00 € - 9,99 € 7 Izdelki
 2. 10,00 € in več 1 Izdelek
Primerno za starost od
 1. 0 1 Izdelek
 2. 4 31 Izdelki
 3. 3 154 Izdelki
 4. 6 2 Izdelki
 5. 18 4 Izdelki
Več ...
Spodbuja razvoj fine motorike
 1. DA 1 Izdelek
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 226 Izdelki
Prikazanih 24 od 231 izdelkov
Prikazanih 24 od 231 izdelkov

Otroški avtomobilčki od A do Ž 

Ena izmed nepogrešljivih igrač, še posebej pri fantkih, so otroški avtomobilčki. So zabavni in omogočajo neskončne možnosti za igro. Z avtomobilčki se bodo radi igrali tako dečki, kot tudi deklice. Med res širokim naborom avtomobilčkov boste zagotovo našli tiste, ki so vašemu otroku najbolj všeč. Zanimivi avtomobilčki in druga vozila so lahko tudi pozorno in zanimivo rojstnodnevno ali praznično darilo.

Otroški avtomobilčki za dečke in deklice

Čeprav na splošno velja, da se z avtomobilčki veliko raje in bolj pogosto igrajo dečki, boste presenečeni nad tem, koliko deklic se navdušuje nad igro z njimi. Avtomobilčki so zelo praktična igrača. Otroci jih lahko imajo s seboj povsod – doma, na obisku pri babici in dedku, lahko jih odnesejo v vrtec, na izlet ali na potovanje.

Ker so običajno majhni, jih ni težko pospraviti v nahrbtnik, torbo ali v kovček. Otroški avtomobilčki so sami po sebi zelo preprosta igrača, a skupaj z otroško domišljijo dopuščajo neskončno raznolikih možnosti za igro. Prav presenečeni boste, ko boste videli, kaj vse si zmorejo zamisliti in predstavljati otroci, da bi bila njihova igra z avtomobilčki čim bolj zanimiva. Le pridružite se jim kdaj in se prepustite tej otroški igrivosti. Zagotovo vam bo všeč.

Kakšne avtomobilčke imamo za vaše otroke?

Na naših policah boste našli avtomobilčke vseh vrst in oblik, zato bo vsak otrok našel tistega, ki mu je res najljubši. Izbira manjših, klasičnih avtomobilčkov je res bogata. Če si vaš otrok želi zbirati različne avtomobile, bo lahko s pomočjo Pikapolonice dobro povečal svojo zbirko.

Klasični avtomobilčki so primerni za igro v vseh pogojih in so običajno pri srcu vsem otrokom. Vozijo se lahko po cesti, dirkalni stezi, po sedežni garnituri, kuhinjskem pultu ali po tleh. Igra z njimi ne bo nikoli dolgočasna.

Za vse otroke, ki obožujejo bolj terenska vozila, pa smo pripravili ponudbo štirikolesnikov. To bo pravo navdušenje, saj so te štirikolesniki kos vsakemu terenskemu izzivu. Odlični bodo tudi za igro na prostem, recimo v peskovniku. Izdelani so iz kakovostnih materialov, zato ste lahko brez skrbi – štirikolesniki so zelo trpežni. Prav tako posebni in zanimivi kot štirikolesniki, so tudi motorji. Hitri, drzni in atraktivni. Otroci jih bodo oboževali. Samo predstavljajte si veselje na njihovem obrazu, ko bodo zagledali nov motor med svojimi igračami.

Poleg avtomobilčkov, motorjev in štirikolesnikov, pa ne smemo pozabiti tudi na to, da je na naših policah široka izbira delovnih strojev in vozil, ki jih uporabljajo na kmetijah. Ta vozila so običajno še posebej zanimiva – traktorji, kombajni, bagri in tovornjaki… otrokom se prižgejo iskrice v očeh, ko jih zagledajo.

Da bo vozni park popoln in vedno pod nadzorom, pa v naši ponudbi najdete tudi atraktivna letala in helikopterje. Kam vse lahko odletijo? Otroška domišljija že ve.

Prave steze in garaže za vsak avtomobilček

Seveda lahko zbirko avtomobilčkov dopolnite tudi z atraktivno dirkalno stezo. Prirejate lahko prave dirke, tekmovanja in turnirje. Kakšna zabava bo to, samo predstavljajte si! Otroci bodo nad dirkalnimi stezami zelo navdušeni, saj igro z avtomobilčki lepo dopolnijo in popestrijo. Steze ponujajo številne zavoje, loopinge in možnost za hitre štarte.

Ko je dirk konec, pa je čas, da vsak avtomobilček najde svoje mesto v garaži. Da, tako kot gradimo garaže za prave, velike avtomobile, je prav, da jih imajo tudi otroški avtomobilčki. Otroci jih bodo z veseljem parkirali v garažo vedoč, da jih naslednji čakajo nove zanimive dogodivščine z najljubšimi otroškimi avtomobilčki.

Domišljijske ceste

Nič hudega, če doma nimate cest, stez in preprog z mesti. Otroška domišljija je neskončna in cesto lahko najdejo kjerkoli. Samo pustite jim, da ustvarjajo in uživajo – presenečeni boste, kaj vse si zamislijo in pripravijo.

Glavna cesta lahko poteka okoli sedežne garniture, pod posteljo ali po najdaljšem hodniku v hiši. Ja, lahko se vam zgodi, da se bo kakšen otroški avtomobilček zaletel v vas, a komu mar – važna sta veselje in smeh.

Otroški avtomobilčki spodbujajo domišljijo in kreativnost

Igra z otroškimi avtomobilčki je navadno prosta in brez vnaprej določenih pravil. Takšna igra je za otroke zelo koristna, saj so prisiljeni, da sami postanejo kreativni in da igro naredijo zanimivo. Prosta igra, kjer nimajo pravil, zelo pozitivno vpliva na razvoj njihovih možganov, nenazadnje pa tudi na njihovo samozavest.

Igra z avtomobilčki krepi tudi koordinacijo oko-roka ter spodbuja fino motoriko. Še posebej takrat, ko se igrajo z manjšimi avtomobilčki ali z delovnimi stroji, ki vsebujejo manjše delce. Poskušajte jim postavljati čim manj pravil igre, še posebej, ko se igrajo z vozili. Naj sami ugotovijo, kaj jim je najbolj všeč, kaj vse zmo