Otroški avtomobilčki, avtoceste

Filtriraj 1
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. BRUDER 73 Izdelki
 2. BRUDER CAT 5 Izdelki
 3. BRUDER CLAAS 5 Izdelki
 4. BRUDER FENDT 4 Izdelki
 5. BRUDER JCB 4 Izdelki
 6. BRUDER JEEP 2 Izdelki
 7. BRUDER JOHN DEERE 10 Izdelki
 8. BRUDER LAND ROVER 2 Izdelki
 9. BRUDER LIEBHERR 1 Izdelek
 10. BUGS RACINGS 1 Izdelek
 11. CARRERA 3 Izdelki
 12. CARS 1 Izdelek
 13. CATERPILLAR 3 Izdelki
 14. CHICCO 1 Izdelek
 15. DANTOY BIO 3 Izdelki
 16. DICKIE 69 Izdelki
 17. ECOIFFIER 1 Izdelek
 18. HOT WHEELS 23 Izdelki
 19. HW CITY 1 Izdelek
 20. KINSMART 1 Izdelek
 21. LEGONI 2 Izdelki
 22. LENA 26 Izdelki
 23. MAISTO 1 Izdelek
 24. MAJORETTE 37 Izdelki
 25. MONDO MOTORS 1 Izdelek
 26. NAVYSTAR 2 Izdelki
 27. NIKKO 1 Izdelek
 28. ROAD RIPPERS 14 Izdelki
 29. THOMAS AND FRIENDS 5 Izdelki
 30. TOMY 2 Izdelki
 31. TOY STATE 2 Izdelki
 32. UNIKATOY 14 Izdelki
Cena
Barva
 1. Bela 3 Izdelki
 2. Črna 20 Izdelki
 3. Modra 13 Izdelki
 4. Oranžna 5 Izdelki
 5. Rdeča 12 Izdelki
 6. Roza 1 Izdelek
 7. Rumena 21 Izdelki
 8. Siva 7 Izdelki
 9. Srebrna 3 Izdelki
 10. Večbarvna 302 Izdelki
 11. Vijolična 1 Izdelek
 12. Zelena 8 Izdelki
Starost otroka
 1. 4 let 46 Izdelki
 2. 3 mesecev 7 Izdelki
 3. 12 mesecev 5 Izdelki
 4. 5 let 4 Izdelki
 5. 18 mesecev 3 Izdelki
 6. 6 let 1 Izdelek
 7. 2 let 24 Izdelki
 8. 6 mesecev 1 Izdelek
 9. 8 let 1 Izdelek
 10. 3 let 225 Izdelki
Novi izdelki
 1. Novi izdelki 14 Izdelki
Prikazanih 14 od 14 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  Novo
  Gasilsko vozilo 55 cm Gasilsko vozilo 55 cm
  DICKIE 
  Gasilsko vozilo 55 cm
  79,99 €
  ali od 14,18 € / mesec
  Quickview
 2. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Novo
  DICKIE ABC HAPPY FARM
  DICKIE 
  DICKIE ABC HAPPY FARM
  Akcijska cena 44,99 € Redna cena 54,99 €
  Quickview
  -18%
 3. Dodaj na seznam želja
  Akcija
  Novo
  DICKIE GASILSKO VOZILO Z LESTVIJO
  DICKIE 
  DICKIE GASILSKO VOZILO Z LESTVIJO
  Akcijska cena 47,99 € Redna cena 59,99 €
  Quickview
  -20%
Prikazanih 14 od 14 izdelkov
Razvrsti po

Otroški avtomobilčki od A do Ž 

Ena izmed nepogrešljivih igrač, še posebej pri fantkih, so otroški avtomobilčki. So zabavni in omogočajo neskončne možnosti za igro. Z avtomobilčki se bodo radi igrali tako dečki, kot tudi deklice. Med res širokim naborom avtomobilčkov boste zagotovo našli tiste, ki so vašemu otroku najbolj všeč. Zanimivi avtomobilčki in druga vozila so lahko tudi pozorno in zanimivo rojstnodnevno ali praznično darilo.

Otroški avtomobilčki za dečke in deklice

Čeprav na splošno velja, da se z avtomobilčki veliko raje in bolj pogosto igrajo dečki, boste presenečeni nad tem, koliko deklic se navdušuje nad igro z njimi. Avtomobilčki so zelo praktična igrača. Otroci jih lahko imajo s seboj povsod – doma, na obisku pri babici in dedku, lahko jih odnesejo v vrtec, na izlet ali na potovanje.

Ker so običajno majhni, jih ni težko pospraviti v nahrbtnik, torbo ali v kovček. Otroški avtomobilčki so sami po sebi zelo preprosta igrača, a skupaj z otroško domišljijo dopuščajo neskončno raznolikih možnosti za igro. Prav presenečeni boste, ko boste videli, kaj vse si zmorejo zamisliti in predstavljati otroci, da bi bila njihova igra z avtomobilčki čim bolj zanimiva. Le pridružite se jim kdaj in se prepustite tej otroški igrivosti. Zagotovo vam bo všeč.

Kakšne avtomobilčke imamo za vaše otroke?

Na naših policah boste našli avtomobilčke vseh vrst in oblik, zato bo vsak otrok našel tistega, ki mu je res najljubši. Izbira manjših, klasičnih avtomobilčkov je res bogata. Če si vaš otrok želi zbirati različne avtomobile, bo lahko s pomočjo Pikapolonice dobro povečal svojo zbirko.

Klasični avtomobilčki so primerni za igro v vseh pogojih in so običajno pri srcu vsem otrokom. Vozijo se lahko po cesti, dirkalni stezi, po sedežni garnituri, kuhinjskem pultu ali po tleh. Igra z njimi ne bo nikoli dolgočasna.

Za vse otroke, ki obožujejo bolj terenska vozila, pa smo pripravili ponudbo štirikolesnikov. To bo pravo navdušenje, saj so te štirikolesniki kos vsakemu terenskemu izzivu. Odlični bodo tudi za igro na prostem, recimo v peskovniku. Izdelani so iz kakovostnih materialov, zato ste lahko brez skrbi – štirikolesniki so zelo trpežni. Prav tako posebni in zanimivi kot štirikolesniki, so tudi motorji. Hitri, drzni in atraktivni. Otroci jih bodo oboževali. Samo predstavljajte si veselje na njihovem obrazu, ko bodo zagledali nov motor med svojimi igračami.

Poleg avtomobilčkov, motorjev in štirikolesnikov, pa ne smemo pozabiti tudi na to, da je na naših policah široka izbira delovnih strojev in vozil, ki jih uporabljajo na kmetijah. Ta vozila so običajno še posebej zanimiva – traktorji, kombajni, bagri in tovornjaki… otrokom se prižgejo iskrice v očeh, ko jih zagledajo.

Da bo vozni park popoln in vedno pod nadzorom, pa v naši ponudbi najdete tudi atraktivna letala in helikopterje. Kam vse lahko odletijo? Otroška domišljija že ve.

Prave steze in garaže za vsak avtomobilček

Seveda lahko zbirko avtomobilčkov dopolnite tudi z atraktivno dirkalno stezo. Prirejate lahko prave dirke, tekmovanja in turnirje. Kakšna zabava bo to, samo predstavljajte si! Otroci bodo nad dirkalnimi stezami zelo navdušeni, saj igro z avtomobilčki lepo dopolnijo in popestrijo. Steze ponujajo številne zavoje, loopinge in možnost za hitre štarte.

Ko je dirk konec, pa je čas, da vsak avtomobilček najde svoje mesto v garaži. Da, tako kot gradimo garaže za prave, velike avtomobile, je prav, da jih imajo tudi otroški avtomobilčki. Otroci jih bodo z veseljem parkirali v garažo vedoč, da jih naslednji čakajo nove zanimive dogodivščine z najljubšimi otroškimi avtomobilčki.

Domišljijske ceste

Nič hudega, če doma nimate cest, stez in preprog z mesti. Otroška domišljija je neskončna in cesto lahko najdejo kjerkoli. Samo pustite jim, da ustvarjajo in uživajo – presenečeni boste, kaj vse si zamislijo in pripravijo.

Glavna cesta lahko poteka okoli sedežne garniture, pod posteljo ali po najdaljšem hodniku v hiši. Ja, lahko se vam zgodi, da se bo kakšen otroški avtomobilček zaletel v vas, a komu mar – važna sta veselje in smeh.

Otroški avtomobilčki spodbujajo domišljijo in kreativnost

Igra z otroškimi avtomobilčki je navadno prosta in brez vnaprej določenih pravil. Takšna igra je za otroke zelo koristna, saj so prisiljeni, da sami postanejo kreativni in da igro naredijo zanimivo. Prosta igra, kjer nimajo pravil, zelo pozitivno vpliva na razvoj njihovih možganov, nenazadnje pa tudi na njihovo samozavest.

Igra z avtomobilčki krepi tudi koordinacijo oko-roka ter spodbuja fino motoriko. Še posebej takrat, ko se igrajo z manjšimi avtomobilčki ali z delovnimi stroji, ki vsebujejo manjše delce. Poskušajte jim postavljati čim manj pravil igre, še posebej, ko se igrajo z vozili. Naj sami ugotovijo, kaj jim je najbolj všeč, kaj vse zmorejo vozila in kako lahko za igro uporabijo tudi tiste igrače, ki jih že imate doma.

Ideje za igro z otroškimi avtomobilčki

 • Pripravite dirko z avtomobilčki in tekmujte čigav avtomobilček se bo peljal dlje. Začnite za štartno črto, ki jo vnaprej narišite oziroma nalepite na tla ter s polno močjo potisnite avtomobilček naprej. Kdo bo zmagal?
 • V peskovniku ali v gozdu lahko pripravite progo za štirikolesnike. Naj vključuje vzpone, spuste, pripravite lahko tunel ali jamo z vodo. Naj otroci postavijo svoj štirikolesnik pred pravo preizkušnjo.
 • Več listov papirja lahko zlepite skupaj in gor narišete čisto pravo cesto. Razporedite jo po dnevni ali otroški sobi. Dodate lahko še prometne znake, semaforje in zapornice. Tako se otrok skozi igro nauči pomembnih pravil v prometu, ki mu bodo prav prišla tudi v nadaljnjem življenju.
 • Delovne stroje za nekaj ur preselite v peskovnik ali na kup zemlje na vrtu. Šele tam se bodo res izkazali in otroci bodo navdušeni, ko bodo lahko z bagri in tovornjaki kopali po pesku ter kupe peska prevažali sem ter tja. Naročite mu naj en kup peska s pomočjo delovnih strojev prestavi na drugo stran peskovnika. Ko mu bo to uspelo, se bo počutil zelo samozavestnega, hkrati pa bo igra še bolj zabavna in zanimiva.

Otroški avtomobilčki so preprosta, a vedno zanimiva in aktualna igrača. Radi jih imajo tako malčki, kot večji otroci, z njimi pa se boste z lahkoto zaigrali tudi odrasli. Zakaj pa ne! Prepustite se domišljiji in otroški razigranosti. Otroški avtomobilčki so lahko tudi čudovito in zelo pozorno darilo za vaše otroke. Če niste prepričani kateri mu bodo najbolj všeč, lahko skupaj obiščeta katero izmed naših prodajaln ali prebrskata spletne poličke.

Pobrskajte med našo zbirko priljubljenih blagovnih znamk kot so Bruder, Majorette, Hot Wheels, Dickie, Nikko, Road Rippers in mnogimi drugimi ter poiščite pravo vozilo za vaše otroke.

Prikaži več
Zapri