Otroška glasbila in dodatki

Filtriraj
Nakupovalne možnosti
Znamka
 1. BONTEMPI 7 Izdelki
 2. COCOMELON 1 Izdelek
 3. KALLY'S MASHUP 4 Izdelki
 4. UNIKATOY 1 Izdelek
Cena
Barva
 1. Bela 1 Izdelek
 2. Črna 1 Izdelek
 3. Rdeča 2 Izdelki
 4. Roza 1 Izdelek
 5. Siva 1 Izdelek
 6. Večbarvna 9 Izdelki
 7. yellow and blue 1 Izdelek
Starost otroka
 1. 3 let 8 Izdelki
 2. 12 mesecev 1 Izdelek
 3. 5 let 4 Izdelki
Prikazanih 15 od 15 izdelkov
Razvrsti po
 1. Dodaj na seznam želja
  DJ naprava
  BONTEMPI 
  DJ naprava
  59,90 €
  ali od 10,63 € / mesec
  Quickview
Prikazanih 15 od 15 izdelkov
Razvrsti po

Vaši otroci bodo navdušeni nad glasbo in plesom

Nič ni lepšega, kot je glasba. Obožujejo jo tako otroci, kot mladostniki, njihovi starši in stari starši, skratka, vse generacije. Glasba ima tudi zelo pomemben in nepogrešljiv vpliv na otrokov razvoj, zato so glasbila zagotovo dobra izbira za otroke. Sprva se bodo z glasbili le spoznavali, jih uporabljali povsem po svoje in jih spoznavali. Zvoki, ki jih bodo uspeli izvabiti iz glasbil, jim bodo všeč, predvsem pa bodo pritegnili njihovo pozornost. Dovolite jim, da glasbila spoznavajo po svoje in jih pri tem ne omejujte.

Glasbila za dojenčke

Ja, res je, že dojenčkom lahko predstavite glasbila. Izberite preprost lesen ksilofon ali zabaven tamburin. Dojenčki radi tolčejo po predmetih, zato jim bosta ti dve glasbili zagotovo všeč. Dojenčki bodo z zanimanjem poslušali različne zvoke, ki jih lahko sami ali skupaj z vami izvabijo iz glasbil. 

Njihovo igranje zagotovo ne bo po pravilih in smiselno, a vsak dan jim bo lažje, vsakič jim bo šlo bolje in igranje na glasbila bo pozitivno doprineslo k njihovem razvoju. 

Male klaviature za bodoče pianiste

Klaviature so otrokom zelo zanimive. Oddajajo zanimiv zvok, poleg tega pa imajo črno-bele tipke, ki še posebej privlačijo. Če imate doma malega bodočega pianista, potem mu morate nujno izbrati ene izmed klaviatur v naši ponudbi. Na naših policah boste našli simpatičen mali klavir z osmimi tipkami, elektronske klaviature v različnih dizajnih in zanimive, moderne silikonske klaviature. Ne glede na to, če imate dečka ali deklico, boste našli tiste, ki mu bodo všeč. 

Nežna in zanimiva brenkala

Otrokom so običajno inštrumenti zelo všeč in zanimivi. Težko je vedeti, kateri jih bo zares prepričal. Morda je lahko to kitara. Nežen inštrument, na katerega lahko zaigra vse, kar si bo želel – nežno klasiko, divji rock ali melodijo, ki je nastala v otroški domišljiji. 

Imamo čudovite lesene kitare, ki se zdijo skoraj, kot bi bile prave. Kitare imajo kakovostne kovinske strune, na katere lahko otroci igrajo s prsti ali trzalico. Katera bo najbolj všeč vašemu otroku – bela ali lesena? Za vse prave rockerje pa imamo tudi atraktivno in zanimivo električno kitaro. Navdušila bo vse!

Ritmični bobni in tolkala

Starši običajno niste najbolj navdušeni nad tem, da bi imeli doma malega bobnarja. A povemo vam, da boste nad tolkali, ki jih najdete v naši spletni in fizični trgovini, navdušeni. Otrokom so všeč glasbila vseh vrst, a tolkala imajo zagotovo posebno mesto v njihovem srcu. Že kot dojenčki in malčki zelo radi tolčejo po stvareh. Zakaj ne bi to tolčenje spremenili v ustvarjanje glasbe in učenja ritma. 

Samo predstavljajte si navdušenje nad pisanim tamburinom ali čisto pravim lesenim setom bobnov. Bobnanje in tolčenje pozitivno vpliva na otrokov razvoj, predvsem občutka za ritem. Če bo v prihodnosti glasbenik, mu bodo takšne veščine zelo prav prišle. Ko boste videli kako dobro mu gre in kako navdušen je, mu boste hitro oprostili tudi morebiten hrup.

Prava harmonika za male glasbenike

Ko naštevamo glasbila, ki jih poznamo, ne moremo mimo tradicionalne in vsem dobro znane harmonike. Le kdo v Sloveniji je ne pozna? Malčkom in otrokom je narodno zabavna glasba navadno zelo všeč, zato so navdušeni tudi nad harmoniko. 

Harmonika, ki si jo v trgovini Pikapolonica lahko izbere vaš otrok, je izdelana iz kakovostnih materialov. Izgleda kot prava, zato jih bo res navdušila. Igranje na harmoniko bo zabavno, predvsem pa zelo koristno za njihov razvoj, posluh in koordinacijo prstov.

Čas je za zabavo

Otroci sanjajo o tem, da bi postali pravi zvezdniki. Če tudi vaš otrok rad prepeva na ves glas, pozna na pamet več besedil, kot si sploh lahko predstavljate in ves čas posluša glasbo, potem ga bodo karaoke zagotovo navdušile. Prava pevka ali pevec potrebujeta tudi svoj mikrofon. Pestro ponudbo mikrofonov za male glasbenike najdete v naših prodajalnah. 

Izberete lahko stoječi mikrofon, takšnega, ki ima tudi torbico, selfie palico ali bluetooth povezavo. Vse to zagotavlja atraktivno in zabavno pevsko izkušnjo. Priredite lahko pravo zabavo s karaokami, nad katero bodo navdušeni vsi otroci. Prepričani smo, da se boste pevskemu navdihu hitro prepustili tudi starši. 

Glasbila so naložba v razvoj

Glasba je zelo pomemben del otroštva, zato so glasbila dobra izbira za vaše otroke. Lahko so tudi čudovito in res praktično darilo – za rojstni dan ali praznične trenutke. Navajamo 7 razlogov, zakaj je glasba pomembna in dobra za vaše otroke:

 • Dokazano je, da glasba pozitivno vpliva na čustveni razvoj otrok, še posebej tistih, ki so se rodili prezgodaj. 
 • Glasbila pomagajo pri razvoju fine motorike. Dobro osvojena fina motorika je zelo pomembna, zato jo lahko podprete z izbiro in nakupom glasbil.
 • Glasba in matematika sta tesno povezani, čeprav se to zdi nemogoče. Igranje glasbil in branje notnih zapisov posredno pomaga pri razumevanju matematike. Igranje na glasbila ne more narediti matematičnega genija, a če lahko z glasbo pripomoremo k znanju računanja, pa to ni tako slabo, kajne?
 • Igranje na glasbila pomaga pri razvijanju koordinacije oko-roka. Če otroku ni blizu igranje glasbil in ga to ne zanima, ga lahko spodbujate, da sproščeno pleše na najljubšo glasbo. Ples je odličen za krepitev in razvoj ravnotežja ter koordinacije. 
 • Z igranjem na glasbila se bodo otroci naučili tudi potrpežljivosti, kar jim bo v nadaljnjem življenju še kako koristilo. To, da znajo igrati na glasbilo, ne pride čez noč. Zahteva veliko truda, vaje in učenja, kjer pa je potrpežljivost nepogrešljiva vrlina. 
 • Glasba pozitivno vpliva na počutje. Ob pesmih, plesu in igranju na glasbila je enostavno težko biti slabe volje. Če je vaš otrok žalosten, jezen ali zaskrbljen, ga lahko spodbudite k plesu na njegovo najljubšo pesem. To ga bo zagotovo sprostilo in nasmejalo. 
 • Z glasbo lahko otroci krepijo tudi govor, izgovorjavo in usvajajo nove besede

Z glasbo ne morete zgrešiti in dovolite ji, da postane del vaših življenj. Ne le, da bo pozitivno vplivala na vas, ampak bo izredno pozitivno vplivala tudi na vaše otroke. Različna glasbila jim bodo pomagala pri osvajanju novih tonov in skladbic. Poleg tega pa bodo dober in pomemben pripomoček pri razvoju koordinacije oko-roka, fine motorike, računanja in potrpežljivosti.

Naložba v glasbo se vam bo zagotovo povrnila. Samo predstavljajte si otrokovo navdušenje, ko bo sam ustvaril prve enostavne pesmice in vam jih lahko predstavil. Skupaj lahko izbereta glasbilo, ki mu bo najbolj všeč in ga bo z veseljem igral.

Prikaži več
Zapri