Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Luna Petunia

Luna Petunia je animirana serija, ki jo navdihuje znamka Cirque du Soleil, z njihovo ustvarjalnostjo in zabavo. Serija sledi doživetjem deklice Lune Petunie in njenih prijateljev, ki živijo na tem svetu, a gredo v svet domišljije in se učijo, kako doseči nemogoče. Na ta način pouči male gledalce, kako pomembno je zaupati v svoje sposobnosti in čudežne stvari, ki jih naš um in telo lahko dosežeta. Skupaj z Luno stopi v magični svet Amazia in ga še bolje spoznaj tako,da si preneseš pobarvanke. Luna ti želi obilo ustvarjalnih užitkov in zabave!
Prikazanih 6 izdelkov
LUNA PETUNIA

Ogrlica Amazija

Šifra: 670026
11,99 €
LUNA PETUNIA

Set Fabulosa Cafe

Šifra: 670025
15,99 €
LUNA PETUNIA

Set Amazia Garden

Šifra: 670024
15,99 €
LUNA PETUNIA

Set Crystal Castle

Šifra: 670023
15,99 €
LUNA PETUNIA

Set dveh figur

Šifra: 670018
7,99 €
LUNA PETUNIA

Luna iz blaga

Šifra: 670016
22,99 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica