Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Mighty Beanz

Spoznaj čarobne fižolčke Mighty Beanz! Novi mini junaki prepoznavnega značaja so zelo družabni in živahni! Fižolčki so si zelo različni: žuželke, vohuni, mornarji, divji fižolčki iz daljnje Afrike in številni drugi! A vsem je skupna njihova najljubša zabava: DIRKANJE! Katera 2 fižolčka boš odkril v kapsuli presenečenja? Sproži fižolčka in se prepričaj o njihovi hitrosti in gipčnosti! Sooči svoja fižolčka na dirkališču ali v dvoboju - vrzi ju in poglej, kateri se bo postavil na glavo in kateri na noge! Zberi svoje Mighty Beanz moštvo in organiziraj trurnir na izbarnem dirkališču - naj zmaga najhitrejši fižolček!
Prikazanih 7 izdelkov
MIGHTY BEANZ

Udarna kapsula z osmimi fižolčki

Šifra: ME66610
11,99 €
MIGHTY BEANZ

Vrečka presenečenja

Šifra: ME66602
1,99 €
MIGHTY BEANZ

Veliko pakiranje

Šifra: ME66546
6,99 €
MIGHTY BEANZ

Mega set

Šifra: ME66519
17,99 €
MIGHTY BEANZ

Udarno dirkališče

Šifra: ME66504
24,99 €
Izdelka v spletni prodajalni trenutno ni na voljo.
MIGHTY BEANZ

Prekucno dirkališče

Šifra: ME66501
6,99 €
MIGHTY BEANZ

Kapsula z dvema fižolčkoma

Šifra: ME66500
3,99 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica