Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Nastavitev zasebnosti Zapri
0
Trenutno v košarici 0,00 €

Rainbocorns

Kdo so junaki kolekcije pliškov "Rainbocorns"? Mednje sodijo pliškoti Puppycorn, Kittycorn, Monkeycorn, Unicorn, Bunnycorn in Hamstercorn. Vseh šest naštetih pliškotov nastopa v dveh različnih variacijah. Že veste kakšno presenečenje se skriva pod vsakim plišastim srčkom? To je presenečenje! Vsak "Rainbocorn" se izvali iz svojega svetlega skrivnostnega jajca in ima edinstveno reverzibilno plišasto srce, ki razkrije čarobno presenečenje, ko ga pogladite v nasprotni smeri. Vsak od 12 srčkov plišastega "Rainbocorn-a" razkrije različno presenečenje in je odstranljivo s pliša, tako da jih lahko nosite in si jih izmenjujete. Vsak pliš "Rainbocorn" ima tudi puhasto, svetlo grivo in bleščeč samorogov rog ter krila v obliki metulja.
Prikazanih 1 izdelkov
RAINBOCORNS

Rainbocorns 2

Šifra: 660076
32,90 €

Prijavite se na e-novice in pridobite 3 EUR popusta za vaš nakup.

S prijavo na e-novice boste vedno obveščeni o aktualnih akcijah in novostih, v zahvalo za potrditev prijave na e-novice, pa vam podarjamo kodo za popust v vrednosti 3 EUR, ki jo boste prejeli po potrditvi prijave na e-novice. Kodo lahko izkoristite za nakup v spletni prodajalni na www.pikapolonica.si. *Kodo je mogoče unovčiti le enkrat ob nakupu 30 EUR ali več v spletni prodajalni Pikapolonica.

Več informacij o promocijskih e-sporočilih podjetja Pikapoka d.o.o., namenu elektronskega obveščanja in možnosti odjave preberite na tej povezavi >>> TUKAJ

Lepo vas pozdravljamo, Vaša spletna prodajalna Pikapolonica